ΚΑΕ ΠΑΟΚ: “Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι”

Παρά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού, η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξέδωσε ανακοίνωση κατά των διαιτητών της αναμέτρησης λέγοντας πως κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τον ιδρώτα του προπονητή και των παικτών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Προτού σας κρίνουμε αυστηρά για τη διαιτησία, όπως ζητήσατε, θα προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε πως οι αποφάσεις, η ερμηνεία των κανονισμών και τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση μας με τον Ολυμπιακό, οφείλονται σε κακή μέρα των διαιτητών του αγώνα.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που στους δύο μήνες της νέας εποχής του μπάσκετ παρατηρούνται εξόφθαλμα λάθη, που θα μπορούσαν να καθορίσουν την κατάταξη της κανονικής περιόδου.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δηλώνει ρητά και προς πάσα κατεύθυνση πως δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών της.

Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους και ζητούμε συγγνώμη για το κυκλοφοριακό χάος που… προκαλέσαμε για ακόμη μια φορά στους δρόμους της Αθήνας μας».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση