Και νέο κρούσμα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πετύχει την μεγάλη νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού για το κύπελλο Ελλάδας, αλλά και πάλι έδειξε ότι είναι πολύ κοντά στον αντίπαλο, μετά και την οριακή του ήττα στο πρωτάθλημα.

Από την μεριά του ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Κεραμιδάς, στάθηκε στην προσπάθεια των παίκτριων του, αλλά και στα λάθη που κόστισαν την ήττα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Κεραμιδά:

“Αυτή την φορά προσεγγίσαμε το παιχνίδι τελείως διαφορετικά, γιατί πιστεύαμε ότι παρά τις λίγες μέρες που είχε ο ΟΣΦΠ να προετοιμαστεί, θα το έκανε καλά, γιατί έχει μεγάλο ρόστερ και ποιότητα. Επιβεβαιωθήκαμε σε όλα, αλλά δυστυχώς ήταν τέτοια η ενέργεια που βγάλαμε στην άμυνα, που κάναμε κάποια επιπόλαια λάθη στην επίθεση. Χάσαμε πάρα πολλά καλάθια κάτω από την μπάσκετα, τα οποία ήταν αδικαιολόγητα. Μείναμε πίσω στο σκορ, ωστόσο συνεχίσαμε να παλεύουμε, βρήκαμε λύσεις, αλλά πάλι φεύγουμε και έχουμε παράπονο. Δεχτήκαμε μία τεχνική ποινή, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να γίνει το παραμικρό, επειδή λέγοντας μπράβο πάτησε για λίγο στο παρκέ. Αυτός είναι ένας πόντος, όπως και η διαφορά του τελικού αποτελέσματος. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τις παίκτριες μου, έπαιξαν καταπληκτικά, με πολλή ψυχή. Από εδώ και πέρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και με τις υπόλοιπες ομάδες.”

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση