Καλωσόρισμα από Κυριάκο – Ορεξάτος Λουτσέσκου: «Για μένα δεν έφυγα ποτέ»

Αρκετά ορεξάτος εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην πρώτη τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου: «Για μένα δεν έφυγα ποτέ – Δεν μπορώ να φύγω γιατί υπάρχει ένα buy out 7 εκατομμυρίων», καλωσόρισμα από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Ο Κυριάκος Κυριάκος «άνοιξε» την προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου, καλωσορίζοντας τον Ρουμάνο με την ευχή να πραγματοποιήσει τις ευχές της «ασπρόμαυρης» οικογένειας:

«Όπως ξέρετε και όπως δείχνουν οι κινήσεις μας, ο ΠΑΟΚ με την αμέριστη στήριξη της οικογένειας Σαββίδη, έχει αλλάξει επίπεδο. Πριν από τέσσερα χρόνια με την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου και τη στήριξη του ιδιοκτήτη, το πρωτάθλημα έπαψε να είναι όνειρο. Με δεδομένο το συμβολισμό, καλωσορίζουμε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ευχόμαστε να είναι υγιής και να πραγματοποιηθούν τα όνειρα όλων».

Με τη σειρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην πρώτη του τοποθέτηση, εμφανίστηκε αρκετά ευδιάθετος, με ατάκα – φωτιά: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Για μένα δεν έφυγα ποτέ! Είναι πολλά τα συναισθήματα. Είναι υπέροχο να βρίσκομαι στο μέρος που έζησα τα δύο καλύτερα χρόνια της ζωής μου… ».

Σε ερώτηση για το παρελθόν και τα όσα έγινα προ διετίας με την Αλ Χιλάλ να ενεργοποιεί τη ρήτρα αγοράς του, ο έμπειρος τεχνικός απάντησε εκ νέου με χιούμορ: «Έχουμε δύο-τρεις επιλογές, να επιστρέψουμε και να μιλήσουμε γι’ αυτή την ιστορία ενώ έχουμε μιλήσει αρκετές φορές. Μια άλλη είναι να μιλήσουμε για το μέλλον και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί για να απολαύσουμε τον τίτλο. Το τρίτο είναι ότι δεν μπορώ να φύγω γιατί υπάρχει ένα buy out εφτά εκατομμυρίων, οπότε δεν μπορώ να φύγω και δεν θέλω να φύγω. Είμαι εδώ με το επιτελείο μου, με το οποίο έχουμε πλάνο. Οπότε σε περίπτωση που δεν έχουμε μια επιτυχημένη περίοδο θα φύγω γιατί αυτή είναι η ζωή του προπονητή, όμως η προσωπικότητα του μου δεν μου επιτρέπει τέτοιες σκέψεις. Είμαι εδώ για τίτλους».

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση