Κανονικά οι εκλογές της ΕΟΚ την Κυριακή (12/09)

Μια ακόμα σημαντική χορηγική συμφωνία ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ καθώς έδωσε τα χέρια με το betshop.gr. Αναλυτικά, η παρουσίαση της συμφωνίας:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τo Betshop.gr, τη δημοφιλή στοιχηματική ιστοσελίδα, που θα είναι Μεγάλος Χορηγός της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021/22. Η σεζόν 2021/22 θα είναι μια χρονιά με σημαντικές προκλήσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, στη διάρκεια της οποίας το Betshop.gr θα είναι σύμμαχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην προσπάθεια επίτευξης όλων των στόχων, εντός και εκτός γηπέδου.

Η έναρξη της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με το Betshop.gr έρχεται σε μία δύσκολη και πολύ ιδιαίτερη περίοδο, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα την έναρξη μιας κοινής προσπάθειας με επίκεντρο το μπάσκετ, το σεβασμό στο άθλημα και τους συνανθρώπους μας.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κος Θανάσης Χατζόπουλος με την ευκαιρία της έναρξης της συνεργασίας δήλωσε: «Όλοι στον ΠΑΟΚ είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι οι προσπάθειες που έγιναν εδώ και καιρό είχαν ευτυχή κατάληξη στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας. Για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν με τον τρόπο τους στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω το Betshop.gr και τους ανθρώπους του, γιατί οι άνθρωποι είναι αυτοί που χαρακτηρίζουν τις εταιρείες και τις σχέσεις.

Καλωσορίζουμε το Betshop.gr στη μεγάλη οικογένεια των χορηγών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να κρατήσει πολλά χρόνια, να εξελιχθεί και να μας δώσει τη δυνατότητα να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει, για να σηκώσουμε μαζί και πάλι τον ΠΑΟΚ ψηλά».

Από την πλευρά του, ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, ιδρυτής της B2B Gaming Services, της καινοτόμου και συνεχώς εξελισσόμενης πλατφόρμας που προσφέρει το τεχνολογικό περιβάλλον «δράσης» του Betshop.gr, δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σεμνός γίγαντας του μπάσκετ στην Ελλάδα. Ένας ιστορικός σύλλογος, φυτώριο παικτών και ονείρων που υπερβαίνουν τα όρια του παρκέ. Στο διάστημα της υπομονής που διανύουμε, στρέφουμε το βλέμμα από τις αντιξοότητες και ενθαρρύνουμε τις δυνατότητες, στηρίζουμε με μεγάλη υπερηφάνεια την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Με την προσδοκία η χορηγία μας να βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της, ευχόμαστε να κρατηθεί ψηλά και να κάνει άλματα προόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση