Κινείται ο ΠΑΟΚ για Τζίμα!

Σε μία κίνηση με προοπτική προχωράει ο ΠΑΟΚ καθώς έχει «κυκλώσει» την περίπτωση του Παναγιώτη Τζίμα που αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης. Σε επαφές οι δύο πλευρές με φόντο τον ΠΑΟΚ Β΄και κατόπιν την ανδρική ομάδα!

 Από τη στιγμή που οι Β΄ομάδες εισέρχονται στη ζωή του ελληνικού ποδοσφαίρου, γίνεται σαφές πως άπαντες κινούνται προς τη στελέχωσή τους, επενδύοντας στο έμψυχο δυναμικό. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε δίαυλο επικοινωνίας με τον Αστέρα Τρίπολης για την περίπτωση του 20χρονου παίκτη των Αρκάδων και διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας, Παναγιώτη Τζίμα.

Την περασμένη σεζόν, κατέγραψε 1 γκολ σε 12 συμμετοχές, ενώ με τις μικρές Εθνικές έχει πετύχει 14 γκολ και 2 ασίστ σε 20 συμμετοχές, ενδεικτικό της δυνατότητας του να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του άξονα.

ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με φόντο τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία αν ολοκληρωθεί και ο νεαρός βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, θα ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ Β’ με προοπτική βεβαίως την ανδρική ομάδα….

Αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται στους Αρκάδες από το 2015, όταν και μετακόμισε από την Πρέβεζα και θεωρείται ένας εκ των πλέον ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της γενιάς του. Και ως εκ τούτου προκάλεσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ που «τσεκάρει» την περίπτωσή του! 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση