Κοντρέρας: «Αν πάρει τίτλο ο ΠΑΟΚ θα έρθω στη Θεσσαλονίκη για να δω τον Πάμπλο»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας και μίλησε για τον Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας πώς ανέλαβε την κατάλληλη στιγμή την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ ανέφερε από τότε που έπαιζαν μαζί ποδόσφαιρο στον Δικέφαλο φαινόταν ότι ο Ουρουγουανός θα γίνει κάποια στιγμή προπονητής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα στη Χιλή σε σχέση με την Ευρώπη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα το προηγούμενο διάστημα», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να συνεχίσει και να αναφερθεί στον Πάμπλο Γκαρσία που ανέλαβε την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ: «Χαίρομαι που ανέλαβε ο Πάμπλο μαζί με τον Σνάουτσερ την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου. Μίλησα με τον Βιεϊρίνια και χαίρομαι πολύ γι΄ αυτή την εξέλιξη με τον Πάμπλο. Έγινε σε καλό τάιμινγκ και εύχομαι να τα πάει περίφημα».

Για το αν περίμενε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία θα γίνει προπονητής:

«Ήμασταν συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ και φαινόταν από τότε ότι μπορεί να γίνει προπονητής, αφού στο γήπεδο ήταν και προπονητής και ποδοσφαιριστής. Η στιγμή που ανέβαλε την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν κατάλληλη».

Για το αν ο Γκαρσία μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα ο Πάμπλο μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο γιατί οι φίλοι της ομάδας τον αγαπούν, όπως και ο ίδιος».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν πάρει τίτλο ή αν παίξει τελικό ο ΠΑΟΚ θα έρθω στη Θεσσαλονίκη για να δω τον Πάμπλο. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς επιθετικούς και μπορεί να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο που αρέσει στον Γκαρσία».

Πηγή: Metropolis 95,5

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση