Κρέσπο: «Είμαι σαν νέος ποδοσφαιριστής – Θα παλέψουμε για το Champions League» (video)

Οι δηλώσεις του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο για την επιστροφή του στη δράση στο PAOK TV.

Σαν… καινούργιος ποδοσφαιριστής νιώθει ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από έξι μήνες. Σε δηλώσεις του στο PAOK TV τόνισε πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρέσπο:

Για την επιστροφή του μετά από τον τραυματισμό του: «Νιώθω καλά. Φόρτισε λίγο τις… μπαταρίες μου στις μέρες των διακοπών. Τώρα νομίζω ότι είναι μία καλή περίοδος για μένα στην προετοιμασία, να παίξω σε κάποια φιλικά παιχνίδια, ώστε να επανέλθω σε μία καλή φυσική κατάσταση, ώστε να ξεκινήσω τη σεζόν στο 100%».

Για το αν θα αποτελέσει την πρώτη εσωτερική μεταγραφή του ΠΑΟΚ: «Έτσι νομίζω! Επέστρεψα μία μέρα αργότερα, δεν έχω αγωνιστεί τους τελευταίους έξι μήνες, οπότε ναι, είμαι σαν ένας καινούργιος ποδοσφαιριστής. Άρα πρέπει να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το τι θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ ώστε να είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Champions League: «Πρέπει να δουλέψουμε, όπως δουλεύουμε μέχρι τώρα. Δεν είχαμε πολλές μέρες κενό, οπότε νομίζω ότι οι περισσότεροι παίκτες θα είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Έχουμε αρκετές μέρες για να δουλέψουμε και να είναι όλα έτοιμα. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε».