“Κρεμάστηκε” ο Σίντκλεϊ (pics)

Η προσφυγή της οικογένειας του Τσουμάνη φαίνεται πως έγινε αφορμή για μία εμφύλια διαμάχη μεταξύ του άλλοτε διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα και του τωρινού, Θόδωρου Καρυπίδη. Για την ακρίβεια η ΠΑΕ Άρης έσπευσε να διευκρινίσει πως η προσφυγή αφορά οφειλές προς το πρόσωπο του παίκτη τη περίοδο του 2014. Τόνισε λοιπόν πως παρά το γεγονός πως η διοίκηση Καρυπίδη ανέλαβε αργότερα θα πληρώσει το ποσό στην οικογένεια του παίκτη σεβόμενη όσα περνούν την τελευταία περίοδο.

Άμεση ήταν η απάντηση του Λάμπρου Σκόρδα. Μέσα από το προσωπικό του προφίλ εξέφρασε την απορία του, διερωτώμενος “πως γίνεται η δική του διοίκηση ν’ άφησε τον παίκτη απλήρωτο το 2014 κι αυτός να συνέχισε ν’ αγωνίζεται στον Άρη για ακόμη τρία χρόνια (2015-2018)”. Μάλιστα δεν ζήτησε ποτέ τα χρήματα από την τότε διοίκηση, υπογράφοντας και νέο συμβόλαιο.

Ο Λάμπρος Σκόρδας μίλησε για σπίλωση της μνήμης του ποδοσφαιριστή από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης, ενώ στο τέλος ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του με το χάσταγκ #tsiraki. Όσον αφορά το τελευταίο, εύκολα μπορεί να πάει το μυαλό σας εκεί που πήγε και το δικό μας και προφανώς και του Λάμπρου Σκόρδα.

σκόρδας

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση