Κυριάκος σε Καραπαπά: «Σύστημα 2 στα 10, σαν τις μεταγραφές! 10 κάνετε, 2 ανακοινώνετε»

Από sdna.gr: Δεικτική απάντηση Κυριάκου στην τοποθέτηση Καραπαπά με σύστημα… μεταγραφών και δύο στα δέκα! «10 κάνετε, δύο ανακοινώνετε…».

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, o ΠΑΟΚ -δια στόματος Κυριάκου Κυριάκου- τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για την υπόθεση Ρόουζ που απασχολεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλοντας να σταθεί στην ομερτά των ΜΜΕ αλλά και στο πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών που διαμορφώνεται, όπως το αντιλαμβάνεται ο ίδιος… Παράλληλα, σχολίασε τη δικαίωση του Δικεφάλου στην υπόθεση Σιαμπάνη, με την υποσημείωση πως:

«… πληρώσαμε τα παράβολά μας, πήγαμε στο CAS, στην αθλητική βία, στην ποινική δικαιοσύνη και όπου χρειαζόταν και βγήκαμε κρυστάλλινοι.

Γιατί μας ένοιαζε. Γιατί δεν κουραστήκαμε να τα βάζουμε με όλους και να κερδίζουμε. Γιατί θέλουμε τον κόσμο μας περήφανο.

British Paralympic Athletes Get Encouragement From Royals

Το «μούχτι», είναι για τους μουλωχτούς…».

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

StoiximanTokyoTeam: Για μία χώρα με το βλέμμα ψηλά!

Λίγο αργότερα, ο Κώστας Καραπαπάς σε μια ανάρτησή του στο facebook, πήρε θέση για την υπόθεση Σιαμπάνη, θέλοντας να απευθυνθεί στον κόσμο του Ολυμπιακού προκειμένου να μην… συγχέεται από την «καταιγίδα» των ημερών, με υστερόγραφο που δεν έμεινε αναπάντητο από πλευράς Κυριάκου.

Όπως ανέφερε -λοιπόν- ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο υστερόγραφο της ανάρτησής του:

«Υγ.: εγώ σας προτείνω μαζί μου να είστε προσεκτικοί. Θα σας αποκαλύψω κάτι. 2/10. Δύο στα δέκα είναι το σύστημα μου. Δυο λέω, δέκα ξέρω. Προσέξτε λοιπόν ορισμένοι να μην ανοίγεστε…».

Το εν λόγω… σύστημα έφερε εκ νέου τοποθέτηση από πλευράς Κυριάκου, σημειώνοντας:

«Σύστημα 2 στα 10. Σαν τις μεταγραφές από φιλικό σωματείο. 10 κάνετε, 2 ανακοινώνετε…».

241648311 386930282924629 3133423079557656210 n

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση