Κύριε Μητσοτάκη ξεχάσατε τίποτα;

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κάποτε, το κύπελλο ίσως γίνει σε κάποιο επαρχιακό γήπεδο. Οι ομάδες μας προετοιμάζονται και μέσω των μεταγραφών ετοιμάζονται για τα παιχνίδια εναντίον των ευρωπαϊκών ομάδων με τις οποίες κληρώθηκαν. Δηλώσεις γίνονται, άρθρα γράφονται για το μέλλον των ομάδων μας. Η ομάδα του Πειραιά κλασικά φτιάχνει κλίμα για την διαιτησία και την ΕΠΟ ώστε σε πιθανή αποτυχημένη σαιζόν να φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτήν.

Ο Αυγενάκης παραμένει στη θέση του. Επιτροπή εφέσεων ακόμα δεν υπάρχει. Στον Πειραιά χαίρονται για τον υποβιβασμό της Ξάνθης που προήλθε από ένα “σκάνδαλο” που ποτέ δεν αποδείχθηκε ποτέ και μάλιστα επιστράφηκε πίσω με πολύ εμφατικό τρόπο από το CAS στην Εφέσεων.  Συνηθισμένα πράγματα δηλαδή όπως κάθε χρονιά. Οι δημοσιογράφοι πέρα βρέχει, οι ομάδες για τις μεταγραφές ακόμα τρέχει… και το επίσημο κράτος βαράει διάλυση.

Μέσα σε όλο αυτό το συρφετό κανείς δεν ασχολείται και κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε τι γίνεται με την επιτροπή δεοντολογίας και την απόφαση για τα στημένα της συμμορίας του Πειραιά. Κανείς δεν φωνάζει. Κανείς δεν ψάχνει τι γίνεται. Κανείς δεν πιέζει να βγει η απόφαση. Ειδικά με τα τα περσινά με τη συκοφαντία και το κυνήγι που φάγαμε για την στημένη υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ο ΠΑΟΚ έπρεπε τώρα να κυνηγάει όλες αυτές τις υποθέσεις να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν και να βγουν οι αποφάσεις .Όσο λοιπόν θα βρίσκεται εδώ ο πρωθυπουργός στην πόλη μας 12 & 13/9 να μην δω συμπολίτες μου που θα του δίνουν το χέρι και θα τον υποδέχονται σαν μεγάλο ηγέτη άλλα να τον φέρουνμπροστά στις ευθύνες του. Κουμπάρος της αδερφής του είναι ο πρόεδρος της ομάδας που κατηγορείται για στημένα, παράγκες, απαγωγή δημοσιογράφου, ναρκωτικά κλπ κλπ δηλαδή σχεδόν όλο τον ποινικό κώδικα ενώ ήδη έχει εναντίον του απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο..

Και αντι να κάνει κάτι για όλα αυτά το πρόβλημα του είναι ο Ιβάν Σαββίδης ο μοναδικός επιχειρηματίας που επενδύει στην Ελλάδα της Κρίσης αγοράζοντας προβληματικές επιχειρήσεις (Λιμάνι, Μακεδονία palace κλπ). Τώρα κύριε Μητσοτάκη, όχι αύριο.

Geroplatanos

Πηγή