Λοβ: «Αφήσαμε το γκάζι στην τρίτη περίοδο – Στο χέρι μας να γυρίσουμε τη δύσκολη κατάσταση»

Από sdna.gr:Ο Ζερμέιν Λοβ τοποθετήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα αιτιολογώντας την ήττα του ΠΑΟΚ από το Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου:

«Επιθετικά ήμουν καλά. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, αλλά ήταν δύσκολη μέρα για μερικούς μας παίκτες, αλλά δεν ήταν η επίθεση το πρόβλημα. Έπαιξα 30 λεπτά, είναι κάτι φυσιολογικό, δεν αισθάνομαι κουρασμένος. Το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ. Το ελέγξαμε θα μπορούσαμε να κερδίσουμε.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η τρίτη περίοδος. Κάναμε κάποια γρήγορα φάουλ και επιτρέψαμε σε κάποιους παίκτες της αντίπαλης ομάδας να μπουν στο παιχνίδι και σε συνδυασμό με κάποια δικά μας λάθη, άλλαξαν όλα. Αν δεν παίξουμε άμυνα, θα χάνουμε γιατί κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα είναι καλή. Αυτό είναι το πιο βασικό»

Για το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου που όλα άλλαξαν υπέρ του Περιστερίου: «Αφήσαμε λίγο το γκάζι. Ίσως μπήκαμε λίγο πιο χαλαροί. Όταν αντιμετωπίζεις μια τέτοια ομάδα και δεν την αντιμετωπίσεις με τον σωστό τρόπο, θα την πληρώσεις. Θεωρήσαμε κάπου ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα…»

Για το ότι χάθηκε το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο για δεύτερη φορά: «Καλύτερα να χάνεις με μεγάλη διαφορά παρά έτσι. Το ότι χάσαμε δεν γυρίζει πίσω τίποτα. Είναι κάτι που μπορεί να μας προκαλέσει πρόβλημα. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, όμως είναι στο χέρι μας για να το γυρίσουμε».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση