Λοβ: «Επιλέγω την ευτυχία. Θέλω να επιστρέψω την αγάπη…»

Πέρασαν σχεδόν πέντε μήνες από το σοβαρό τραυματισμό του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ στο γόνατο, σε εκείνον το νοκ-άουτ προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Ο 25χρονος γκαρντ έχει σχεδόν ολοκληρώσει τη διαδικασία της αποκατάστασης του, με την περσινή συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, να είναι τριετής, αλλά να υπάρχει ακόμα ερωτηματικό με το θέμα του ελληνικού του διαβατηρίου.

Ο παίκτης είχε αποκτηθεί πέρσι το καλοκαίρι και για την προοπτική να μπορεί να αγωνίζεται ως Έλληνας, κάτι που προφανώς και λόγω πανδημίας πήγε πίσω, αλλά είναι μια υπόθεση, που ο ΠΑΟΚ δεν έχει αφήσει.

Δεδομένου ότι ο Άρης Λυκογιάννης, θα ήθελε την παραμονή του Μήτρου-Λονγκ, με την προϋπόθεση του ελληνικού διαβατηρίου και με συγκεκριμένο ρόλο, πίσω από τον Γκρίφιν (αν παραμείνει ή αν έρθει άλλος στη θέση του) και τον Τολιόπουλο, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τις κινήσεις του, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες, που έτσι κι αλλιώς, θέλουν χρόνο.

Συγκεκριμένα, υπάρχει συνεργασία με νομικό στην Αθήνα, που εξειδικεύεται σε τέτοια ζητήματα και μένει να φανεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, αν θα ολοκληρωθεί το θέμα και ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα.

Αν δε συμβεί κάτι τέτοιο, ο ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα δώσει μία από τις έξι θέσεις ξένων, στον Μήτρου-Λονγκ…

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση