Λουτσέσκου – Καντουρί και… μήνυμα εστάλη

Ούτε κοντά ούτε μακριά… Ο φάκελος Ελ Καντουρί δεν έχει κλείσει για τον ΠΑΟΚ και η ποδοσφαιρική «καψούρα» του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένα θέμα που απασχολεί άμεσα τους επιτελείς του Δικεφάλου!

Η δημόσια τοποθέτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον Ομάρ Ελ Καντουρί ήχησε ως επιβεβαίωση της εκτίμησης που τρέφει ο 52χρονος τεχνικός για τον Μαροκινό. Δεν είναι άλλωστε κοινό μυστικό πως ο Καντουρί αποτελεί κατά κάποιον τρόπο την ποδοσφαιρική «καψούρα» του Λουτσέσκου, ο οποίος ερωτηθείς στη συνέντευξη Τύπου για την ανανέωση του συμβολαίου του, ήταν σαφής:

 «Θα είμαι χαρούμενος αν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ελ Καντουρί, γιατί θα ανανεώσει. Τουλάχιστον εγώ θέλω να ανανεωθεί…».

Ανάλογη διάθεση έχει εισπράξει και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει κάτοικος Τούμπας και η επιστροφή Λουτσέσκου είναι μια παράμετρος που αναμφίβολα θα παίξει ρόλο στις συζητήσεις των δύο πλευρών. 

Από εκεί και πέρα, στην παρούσα φάση δεν υπάρχει συγκεκριμένη εξέλιξη στο θέμα Καντουρί παρά μόνο μια καταγεγραμμένη διάθεση και από τις δύο πλευρές. Μέχρι την οριστική συμφωνία και τις υπογραφές, αντιλαμβάνεται κανείς πως υπάρχει αρκετή απόσταση…

Το βέβαιο είναι πως ο φάκελος Ελ Καντουρί είναι μία από τις προτεραιότητες για τον ΠΑΟΚ και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να δρομολογηθούν εξελίξεις. Κάτι που είναι και επιθυμία του ποδοσφαιριστή που μπορεί να απολαμβάνει τις διακοπές του, ωστόσο, είναι σαφές πως βρίσκεται σε στάση αναμονής για νεότερα από τη Θεσσαλονίκη.

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση