Λουτσέσκου: «Κοιτάω χαρακτηριστικά – Δεν ζητάω ονόματα παικτών»

Δηλώσεις με μεγάλο ενδιαφέρον από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δίνει το στίγμα του πάνω στη μεταγραφική πολιτική του ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως αναζητά χαρακτηριστικά παικτών και όχι ονόματα.

Την ώρα που η μεταγραφολογία στις τάξεις του ΠΑΟΚ καλά κρατεί, ο «στρατηγός» του Δικεφάλου με δηλώσεις του στη Ρουμανία ξεκαθάρισε τον τρόπο σκέψης και εργασίας του πάνω στην ενίσχυση της ομάδας. Όπως τόνισε, πάντα εκφράζει άποψη για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ζητώντας και εστιάζοντας στα χαρακτηριστικά, αποφεύγοντας να κάνει υποδείξεις για ονόματα…

Μάλιστα, υπογράμμισε πως υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης του ΠΑΟΚ σε δύο με τρεις θέσεις, τουλάχιστον σε πρώτη φάση:

«Ξεκινάμε προπονήσεις. Δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη και κατόπιν δύο εβδομάδες στην Ολλανδία. Θα επιστρέψουμε στη βάση μας μια εβδομάδα πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό του Conference Leagiue. Έχουμε μια καλή ομάδα, φυσικά υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης σε δύο- τρεις θέσεις για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί.

Δεν είμαι ο προπονητής που ζητάει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για να δουλέψει. Δούλευα πάντα με την ομάδα σκάουτινγκ ή τον αθλητικό διευθυντή. Εξέφραζα την άποψη μου για το ρόστερ και τις ανάγκες του, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των παικτών που χρειαζόμαστε και ο σύλλογος μου προτείνει ποδοσφαιριστές. Δεν ζητάω ονόματα παικτών». 

Για το αν αισθάνεται πίεση με την επιστροφή στην Ελλάδα: 

«Έχω κερδίσει πολλά στην Ελλάδα, είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να έχουν πολύ υψηλές προσδοκίες από εμένα και την ομάδα. Θα είναι τεράστια η πίεση γιατί όλοι θα περιμένουν να πετύχουμε αμέσως, να συνεχίσουμε αυτό που αφήσαμε πριν από δύο χρόνια. Γνωρίζω ότι πρέπει να κερδίζω. Αν δεν κερδίζω υπάρχουν άλλοι που θα έρθουν και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν».

 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση