Λουτσέσκου: “Με ώθησε η ψυχή μου να επιστρέψω, αυτή είναι η συμφωνία”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε μεγάλη συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας.

Μεταξύ άλλων, ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, για την σύνδεσή του με το κλαμπ, αλλά και το συμβόλαιό του.

“Ποτέ δε μου άρεσε να μιλάω για τις προτάσεις που έχω, είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και θα ήθελα να μιλήσω μόνο για αυτό. Ο ΠΑΟΚ, μετά τον ερχομό του νέου ιδιοκτήτη, έχει μεγαλώσει και σταδιακά μεγάλη δύναμη στην Ελλάδα. Έγινε η ομάδα, που περισσότερο κι από τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ, μπορεί να σταματήσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού. Είναι μία δύσκολη μάχη, αλλά από τη δική μου μεριά, νομίζω ότι δημιουργεί ένα μαχητικό πνεύμα και δίνει μεγαλύτερο κίνητρο.

Εξαρτάται από το τι θα κάνουμε, τι κίνητρα θα έχουμε και το πόσο μεγάλη θέληση θα έχουμε. Γνωρίζω ότι ανέλαβα μία μεγάλη ευθύνη, ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα, όπως πριν από δύο χρόνια. Ακριβώς επειδή έχει περάσει ο χρόνος, οι παίκτες έχουν φύγει, όλα θα είναι καινούργια. Δεν υπάρχουν παρόμοιες καταστάσεις, ο πατέρας μου έφυγε από την Σαχτάρ τα 2014, ήταν ελεύθερος και η Ντιναμό Κιέβου έψαξε να συνεργαστεί μαζί του. Είναι δύσκολο για μένα να μιλήσω για προσφορές. Όταν είσαι πετυχημένος είναι φυσιολογικό να έχεις κερδίσει τον σεβασμό από επαγγελματική άποψη. Συναισθηματικά, οι αντίπαλοι που είχα τότε θα μπορούσαν να με προκαλέσουν”, ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος, για να συνεχίσει:

“Το ποσό του 1.8 εκατ. ευρώ είναι για όλο το τιμ. Μιλάω για το συμβόλαιο. Είναι για μένα και για τους συνεργάτες μου, είμαστε 8 άτομα. Είναι πιθανό να είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει μία διαφορά”.

Όσο για τις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ και την απόφαση του; Ανέφερε:

“Ο ΠΑΟΚ έμεινε στην ψυχή μου, είναι από τις πιο σπουδαίες στιγμές στη ζωή μου. Μου έδωσε ώθηση η ψυχή μου! Στην Αλ Χιλάλ πέρασα ωραία, ήταν καλά από άποψη δουλειάς. Ξέρουμε καλά πόσο καλή είναι η ζωή στην Ελλάδα, είναι όμορφα τα πράγματα, υπάρχει αισιόδοξη ατμόσφαιρα, βγαίνεις στο δρόμο κι απολαμβάνεις τη ζωή. Ήταν δύο σπουδαία χρόνια για μένα εκεί σαν επαγγελματίας. Να κατακτάς τίτλους μετά από τόσα χρόνια… Χτίσαμε ισχυρούς δεσμούς και κάναμε σημαντικούς φίλους εκεί”.

 

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση