Λουτσέσκου: «Οι νίκες φέρνουν πνεύμα μαχητή»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στην ανάγκη της ομάδας να αφήσει πίσω της ό,τι έγινε, και να κοιτάξει το μέλλον. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA

Για το κατά πόσο η νίκη επί της Λαμίας βοήθησε τον ΠΑΟΚ ψυχολογικά εκτός από βαθμολογικά: “Πιστεύω πως τη δεδομένη στιγμή δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το τι έγινε πριν. Θα πρέπει να κοιτάμε το μέλλον. Να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και μέσα από τις νίκες να έρθει και το μαχητικό πνεύμα το οποίο θέλουμε να έχουμε ως ομάδα. Εκτός από τη νίκη που πετύχαμε στο παιχνίδι με τη Λαμία, ένα στοιχείο που πρέπει να βάλουμε στα θετικά αυτής της περιόδου είναι και η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Conference League”.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και το πως το προσεγγίζει: “Είναι αλήθεια πως για εμάς δεν υπάρχει χρόνος προετοιμασίας. Παίξαμε έναν αγώνα, κάναμε αποκατάσταση, προπόνηση με όσους δεν αγωνίστηκαν, ανάλυση του αντιπάλου και ξανά αγώνας. Αυτή είναι η κατάσταση, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και έτσι θα συνεχίσουμε. Παίζουμε με τον ΠΑΣ μια ομάδα πολύ οργανωμένη με ξεκάθαρες ιδέες τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι και μια ομάδα που είναι η ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα και θα πάμε να κερδίσουμε”.

Για το αν υπολογίζει σε κάποιους παίκτες που δεν είχε στα προηγούμενα παιχνίδια: “Όχι…”.

Για το αν θέλει να ξεχωρίσει κάποιες στιγμές από το πρώτο γύρο ή κάποιες θέλει να τις ξεγράψει από το μυαλό του: “Όχι δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τον πρώτο γύρο. Το μόνο που σκέφτομαι και επικεντρώνομαι είναι το αυριανό παιχνίδι. Εκεί είναι ο στόχος μας”.

Για τις εντυπώσεις που του άφησε η κλήρωση με τη Μίντιλαντ: “Είναι μία σκληρή ομάδα, που προέρχεται από ένα πολύ οργανωμένο πρωτάθλημα. Η κλήρωση θα μπορούσε να είναι και χειρότερη ή και καλύτερη. Γνωρίζουμε κάποια πράγματα γι’ αυτούς γιατί παίξαμε με τη Κοπεγχάγη μια παρόμοια ομάδα και στη φάση των ομίλων. Θα παίξουμε δύο παιχνίδια και με καλή οργάνωση, πνεύμα και καλή νοοτροπία θα τα καταφέρουμε”.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση