Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ, οι αντιπαλότητες και η Σαουδική Αραβία»!

Απο thessports.gr: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περνάει τις μέρες των διακοπών του στο Βουκουρέστι μαζί με την οικογένειά του, μέχρι να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια του ΠΑΟΚ, ενώ έκανε και συγκρίσεις με την Σαουδική Αραβία.

Ένα απόσπασμα όσων είπε στο Radio Sport Total:

“Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα αρχίζει στα τέλη Αυγούστου κι εμείς στον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουμε προετοιμασία στα τέλη του Ιουνίου. Θα έχει πολλή ζέστη, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που θα πρέπει να ξεπεράσουμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Η πρώτη προπόνηση στις 09:00 το πρωί και η δεύτερη το απόγευμα στις 18.45!

Πηγαίνω στον ΠΑΟΚ με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Το βλέπω σαν μια νέα εμπειρία, δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένας… διαγωνισμός με μεγάλες αντιπαλότητες κι αυτό δημιουργεί πολύ δυνατά συναισθήματα. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο, κάθε χρόνο”.

Συνεχίζοντας, μεταξύ άλλων, πρόσθεσε:

“Ένιωσε μεγάλη πίεση και στη Σαουδική Αραβία και στην Ελλάδα. Είναι αξέχαστες εμπειρίες και αναμνήσεις. Στον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολα στην αρχή, γιατί δεν μας δέχθηκε εύκολα ο κόσμος. Όλοι ήθελαν τον τίτλο, ακόμη και με απαιτητικό τόνο και ήταν καλό ότι στο τέλος πήραμε το πρωτάθλημα. Στο δρόμο, περπατώντας, δεν με ενοχλούσε κανείς. Σε αντίθεση με τη Σαουδική Αραβία, που δεν μπορούσα να βρω τη ησυχία μου βγαίνοντας στην πόλη. Όλοι ήθελαν το Champions League”.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση