Λουτσέσκου: «Το να “καταστρέφεις” το παιχνίδι είναι το πιο εύκολο»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την εθνική Ρουμανίας, τονίζοντας ότι για ένα αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν υπάρχει αρκετός χρόνος προετοιμασίας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την εθνική Ρουμανίας, για την οποία γίνεται έντονη συζήτηση ότι θα πρέπει και πάλι να πάρει μέρος σε μεγάλη διοργάνωση. Μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ανέφερε:

«Στην Εθνική ομάδα, κάθε παίκτης πρέπει να αισθάνεται πολύ καλά. Οι προπονητές μερικές φορές κάνουν συμβιβασμούς. Μου αρέσει ότι κρατάμε την μπάλα. Είναι δύσκολο να μιλήσω για την Εθνική ομάδα, επειδή υπάρχει ένας προπονητής και ασκείται κριτική. Μπορώ να πω ένα πράγμα. Η Εθνική ομάδα χρειάζεται αποτελέσματα. Πως θα τα πάρεις… Παίζεις επιθετικά, παίζεις αμυντικά… Για να παίξεις επιθετικά, χρειάζεται αρκετή προπόνηση. Το να “καταστρέφεις” το παιχνίδι είναι το πιο εύκολο. Για την Εθνική ομάδα δεν υπάρχει χρόνος, σε τρεις ημέρες πρέπει να προετοιμαστείς για το παιχνίδι. Το πιο εύκολο είναι να δώσεις συγκεκριμένους ρόλους στην ομάδα και να αναλύεις τον αντίπαλο και σίγουρα, εξαρτάται κι από την ποιότητα των παικτών που έχεις. Και ο Ντεσάμπ δεν έχει χρόνο, αλλά έχει τον Μπαπέ και τον Καντέ», όπως είπε.

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση