Λυκογιάνης: «Κρίσιμο παιχνίδι, κομβική η συμμετοχή του πάγκου»

Ο ΠΑΟΚ Mateco θέλει να επανέλθει άμεσα στις νίκες και έχει σημαδέψει ως πρώτο παιχνίδι αυτό με τη Λάρισα το βράδυ της Κυριακής στο Παλατάκι. Πάνω σε αυτό μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Καμπερίδης μέσα από το επίσημο blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ μίλησε για την ανάγκη της ομάδας για νίκες, για την προτεραιότητα της υγείας των συμπαικτών του που δεν θα μπορέσουν να παίξουν αύριο κόντρα στην Λάρισα, αλλά και τη δουλειά που πρέπει να γίνει στην περίοδο της διακοπής.

Αναλυτικά τα γραφόμενα του Γιώργου Καμπερίδη στο esake.gr:

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε να πάρουμε μία ανάσα βαθμολογική στο πρωτάθλημα γιατί έχουμε μείνει πίσω, αλλά και να βρεθούμε σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, γιατί μετά την διακοπή μας περιμένει μία σειρά πολύ δύσκολων αγώνων.

Τώρα όμως κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με τη Λάρισα και είναι αλήθεια ότι είχαμε πολλά εμπόδια και απρόοπτα όλες αυτές τις ημέρες στην προετοιμασία μας. Η υγεία είναι πάνω από όλα κι εύχομαι να έχουμε σύντομα κοντά όσα παιδιά δεν καταφέρουν να είναι στο παρκέ για το παιχνίδι αυτό. Πρέπει να παίξουμε και για αυτούς. Να καλύψουμε το κενό τους.

Είναι πολύ σημαντικό να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι και για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ. Πρώτα από όλα όμως, όσοι θα είμαστε στο γήπεδο θα πρέπει να τα δώσουμε όλα.

Να υπερβάλλουμε εαυτούς, να έχουμε υπομονή και επιμονή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το ίδιο περιμένουμε και από τον κόσμο μας. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση