Μάντζαρης: «Χαίρομαι για το θετικό ντεμπούτο και τη νίκη» (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μαteco ανέφερε αρχικά: «Είναι μια νίκη σε ματς που υπάρχει το «πρέπει». Την πιστώνονται οι παίκτες στο 100%. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα για 25 λεπτά, χαλάσαμε την εικόνα μας στο τέταρτο δεκάλεπτο που είναι ενδεικτικό ότι κάναμε επτά λάθη. Δε χρειάζεται να αναφερθώ σε λεπτομέρειες για το τι έχει συμβεί την τελευταία εβδομάδα. Είμαστε υποχρεωμένοι να το διαχειριστούμε και στη διακοπή, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας».

Για τα θετικά των πρώτων 25 λεπτών και τι άλλαξε στα τελευταία 15: «Τα πρώτα 25 λεπτά έδειξαν τι μπορεί να κάνει το σύνολο απέναντι στις μονάδες. Ξέραμε ότι λείπουν δύο πολύ σημαντικοί παίκτες (σ.σ. Τζόουνς, Κάρτερ), ο Γκρίφιν έκανε ένεση και στο πλάνο ήταν να μην τον χρησιμοποιήσουμε αν μπορούσαμε. Κυκλοφόρησε η μπάλα, ήταν όλοι συγκεντρωμένοι, είχαμε 12 ασίστ για 6 λάθη, πήραμε ριμπάουντ, τρέξαμε και παίξαμε το καλύτερο μας μπάσκετ φέτος. Ήταν αποτέλεσμα επίγνωσης ότι έπρεπε να κάνουν όλοι ένα βήμα μπροστά.

Στο τελευταίο 15λεπτό, κάτι η μεγάλη διαφορά, κάτι η άμυνα της Λάρισας, κάπου η χαλάρωση μας στην άμυνα μας, επέτρεψε τα λάθη, ενώ η Λάρισα ήταν από νωρίς το μπόνους των βολών. Παρόλα αυτά, έκλεισε με διψήφια διαφορά και ήταν αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για την κατάσταση του Κάρτερ: «Το γεγονός ότι δεν έπαιξε, είναι μια εβδομάδα με θεραπείες, αυτήν την εβδομάδα θα μπει σε συγκεκριμένα μηχανήματα, μετά τη διακοπή, αν όχι στην Πάτρα, στο ματς με τη Γαλατά θα είναι μαζί μας. Του Κάρτερ είναι αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός, πολύ πιο σοβαρός από ότι θέλαμε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, άψογος επαγγελματίας και ένα χαρακτήρα που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Είμαστε ήδη στην αγορά για αναζήτηση παίκτη».

Για το ντεμπούτο του Μάντζαρη: «Ήταν αρκετά θετικό το ντεμπούτο του. Οργάνωσε την ομάδα, δημιούργησε, φυσιολογικά στο τέταρτο δεκάλεπτα, παρασύρθηκε σε κάποια επιπόλαια λάθη. Είναι έμπειρο παιδί, θα μας δώσει κάποια πράγματα, δεν υπάρχει αμφιβολία. Σήμερα η ομάδα έδειξε ότι πρέπει να κυριαρχήσει το εμείς έναντι του εγώ. Αν κυριαρχήσει αυτό, δεν υπάρχει αντίπαλος που να φοβάται ο ΠΑΟΚ. Αν το εγώ μπαίνει πάνω από το εμείς και νομίζουμε ότι είμαστε μεγαλύτεροι από την ομάδα, υπάρχει πρόβλημα…»

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση