Μαινόμενος Αγραβάνης κατά διαιτητών: «Ντροπή γα.. το σπίτι σας» (vid)

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ αναφέρει:

“Ο Ιούνιος είναι ο πρώτος μήνας που δεν θα έχουμε αγωνιστικές δραστηριότητες. Έχουμε όμως υποχρεώσεις. Εμείς από την πλευρά μας, σε συνεργασία με τον κόουτς Λυκογιάννη να δημιουργήσουμε την ομάδα της επόμενης σεζόν και να πάρουμε ορισμένες αποφάσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο. Όλα αυτά, πάντα με σύνεση, χωρίς βιαστικές κινήσεις και προτεραιότητα στην εξυγίανση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η προτεραιότητα, δεν είναι όμως και ο μοναδικός μας στόχος. Ξέρουμε ότι σε όλα αυτά θα σας έχουμε και πάλι δίπλα μας.

Προτού όμως περάσουμε μαζί στην υλοποίηση των στόχων της επόμενης σεζόν, είναι αναγκαίο να ολοκληρώσουμε με σωστό τρόπο τη διαδικασία της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Για τον λόγο αυτό, θα ζητήσουμε για μία ακόμη φορά, από όλους όσους συμμετείχαν στην ΑΜΚ, αλλά δεν έχουν αφήσει τα στοιχεία τους όταν έκαναν την κατάθεσή στην τράπεζα ή δεν έχουν έρθει με κανένα τρόπο (τηλεφωνική επικοινωνία, email) σε επαφή με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να το κάνουν άμεσα, με αποστολή στο [email protected] του καταθετηρίου τους και των ακόλουθων στοιχείων

Ονοματεπώνυμο

Πατρώνυμο

ΑΦΜ

Διεύθυνση

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Δεν χρειάζεται να στείλουν τα στοιχεία τους, όσοι το έχουν κάνει ήδη με email ή με όσους έχει υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για αυτό τον λόγο.

Η διαδικασία αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι και αμέσως μετά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα στείλει σε όλους τους (νέους) μετόχους τους τίτλους των μετοχών.

Καλό μήνα σε όλους και θυμηθείτε να δηλώσετε τα στοιχεία σας, όσοι δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα!”

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση