Μαντέψτε τον παίκτη (pic)

Συνέντευξη παραχώρησε στη Marca ο ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης κι επανέλαβε τις απειλές περί αποκλεισμού των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους αν δεν συμμορφωθούν με τους κανονισμούς.

Ακόμη επεσήμανε πως δεν είναι δυνατόν οι ποδοσφαιριστές να υποστούν συνέπειες για τις αποφάσεις που λαμβάνουν οι σύλλογοι. Ωστόσο όπως τόνισε σε περίπτωση αποκλεισμού τους από τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, θα μπορούν να προσφύγουν στο CAS.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αν δεν σεβαστούν τους κανονισμούς, μπορεί να αποκλειστούν. Εξαρτάται από αυτούς. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι υπόλοιποι σύλλογοι αποδέχθηκαν τους κανονισμούς. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι διότι υπήρξε παρερμηνεία. Αυτό που θα συμβεί δεν θα είναι μια προσωπική απόφαση του προέδρου ή της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA.

Υπάρχουν αρμόδια όργανα για να κρίνουν και να αποφασίσουν. Ούτε ο πρόεδρος ούτε εγώ μπορούμε να επηρεάσουμε ανεξάρτητες αποφάσεις και αυτό είναι το σωστό. Για την UEFA όλοι οι σύλλογοι είναι ίσοι και όλοι υπερασπιζόμαστε τις αξίες του σεβασμού και της ισότητας. Αν παρέβησαν τους νόμους, θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση