Μεγαλύτερη ένταση και διπλές προπονήσεις (pic+vid)

Από paok24.com:Η προετομασία του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει από την Τρίτη και παρότι το βασικό στάδιο θα γίνει στην Ολλανδία, κανένας δεν σταματά να πιέζει τον εαυτό για το καλύτερο.

Έτσι και από σήμερα ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει βάλει στο καθημερινό πρόγραμμα τις διπλές προπονήσεις της ομάδας με έμφαση στη φυσική κατάσταση και στην τακτική προσέγγιση.

Μία το πρωί και μία το απόγευμα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα είναι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, μέχρι και την επόμενη Κυριακή, καθώς τη Δευτέρα στις 12 Ιουλίου, η αποστολή πετάει για την Ολλανδία.

Όπως και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και από σήμερα, η μία προπόνηση της ημέρας θα έχει περισσότερες ασκήσεις με έμφαση στην ένταση και στη φυσική κατάσταση του κάθε παίκτη, ενώ η δεύτερη προπόνηση θα έχει περισσότερη δουλειά στην τακτική, την κυκλοφορία, τις στημένες φάσεις και στο δέσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν.14

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ μετά από μερικές ημέρες διπλών προπονήσεων θα παίξει το πρώτο του φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος στην Ελλάδα για να ακολουθήσουν τα επόμενα 4 φιλικά παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, στις 14 μέρες παραμονής του εκεί.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση