Με ένα όνειρο θα ζω

Λέγεται ότι όσο πιο δύσκολη είναι μια μάχη, τόσο πιο γλυκιά είναι η επιτυχία στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν στην ιστορία του δεν τα πήγαινε καλά με τα εύκολα μονοπάτια. Η πορεία του σημαδεύεται από κακοτράχαλους δρόμους, με στροφές και ανηφόρες. Κάποιες φορές νικήθηκε από τα θηρία που συνάντησε στο δρόμο του. Άλλες φορές βγήκε νικητής γράφοντας τη δική του ιστορία.


Ο αγώνας της Τετάρτης είναι ο υπέρ πάντων αγώνας. Η μητέρα των μαχών. Η ευκαιρία να βρεθεί επιτέλους στα αστέρια. Έχοντας αποκλείσει ήδη Μπεσίκτας και Μπενφίκα, η Κράσνονταρ φάνταζε πιο εύκολος δρόμος. Στη Ρωσία όμως τα πράγματα δεν αποδείχτηκαν τόσο εύκολα. Ένα χαμένο πέναλτι, ένα δοκάρι και λάθη που για μια ακόμα φορά πληρώσαμε. Το γκολ του Πέλκα όμως κρατάει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι.


Το βαθύ rotation του Φερέιρα στον αγώνα του Σαββάτου έδειξε πως τα βλέμματα όλων βρίσκονται σε έναν και μόνο στόχο. Μπορεί ως ΠΑΟΚτσηδες να μην θέλουμε να το δεχτούμε αλλά καμιά φορά μπορεί να χρειαστεί να χάσεις μικρές μάχες για να κερδίσεις τον πόλεμο. Ο αγώνας της Τετάρτης είναι μια τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, είτε από άποψη οικονομική είτε από άποψη prestige. Μέχρι στιγμής μπορεί να φαντάζει άπιαστο όνειρο αλλά όσο πιο κοντά φτάνεις τόσο πιο δύσκολα αρνείσαι να ξυπνήσεις.
Θέλω να πιστεύω πως φέτος το άστρο θα λάμψει για εμάς. Προς το παρόν…Wake me up when September ends…

Ελένη Παρασκευά

Διαβάστε περισσότερα