Με οδηγό την περσινή εμφάνιση (vid)

Την πρώτη νίκη της σεζόν αναζητεί ο ΠΑΟΚ mateco με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Μιχάλη Γιαννακίδη να φιλοξενείται στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 και να αναφέρει:

«Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό κόντρα στον Ηρακλή, θέλει ο κόσμος να έρθει να δει την ομάδα και ελπίζουμε να κερδίσουμε για να τους δώσουμε χαρά. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ο έκτος παίκτης. Σκεφτείτε να έχουμε 6.000 κόσμο στο Παλατάκι με τον Ηρακλή. Θα πορωθούν οι παίκτες.

Ακόμα είμαστε άτυχοι και στο παιχνίδι μέσα. Συνεχίζουμε. Θα παίζουμε το ίδιο δυνατά, οι απουσίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, είναι και τα διπλά παιχνίδια φέτος. Δεν χρησιμοποιείται όμως σαν δικαιολογία αυτό. Πρέπει όλοι να δίνουν το 100%.

Υπάρχει πάντα πίεση όταν είσαι στον ΠΑΟΚ. Βήμα – βήμα θέλουμε η ομάδα αρχικά να ξεχρεώσει τα πάντα. Δεν πρέπει ο κόσμος να θεωρεί ο κόσμος ξεχρεώσαμε πλήρως. Έχουμε “καθαρίσει” από τα δύο τέταρτα. Με το μπάτζετ που είχαμε φτιάξαμε μια ομάδα για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Στο ματς με τον Ηρακλή δεν πρέπει να παρασυρθούμε στο παιχνίδι που θέλει να κάνει ο αντίπαλος. Να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

Πρέπει να ανέβουμε όλοι μας ψυχολογικά και θα μας δώσει ώθηση μια νίκη. Όλοι οι παίκτες θα δώσουν το κάτι παραπάνω με τον Ηρακλή για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Η νίκη τα σκεπάζει όλα, η ήττα τα ξεσκεπάζει, μου έλεγε ένας προπονητής μου όταν ήμουν παίκτης.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση