Με ομιλία Λουτσέσκου και… buzzer beater η τελική ευθεία (vid)

Όπως έγινε γνωστό από το μεσημέρι, ο αγώνας της προσεχούς Πέμπτης μεταξύ της Σλόβαν Μπρατισλάβας και του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο στις κερκίδες, πέρα από τους συνοδούς της αποστολής των ομάδων. Αυτό, προέκυψε μετά από κυβερνητικές ανακοινώσεις που έγιναν νωρίτερα σήμερα κι έτσι, το παιχνίδι της Σλόβαν με τον ΠΑΟΚ θα γίνει χωρίς κόσμο στην κερκίδα.

Ωστόσο από την πλευρά της ομάδας από τη Σλοβακία οι αντιδράσεις ήταν έντονες. Όπως αναφέρουν στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν, «Αυτή η απόφαση έρχεται αφού ο σύλλογος πούλησε εισιτήρια, είχε ασφαλή οργάνωση και συμβεβλημένη διαφημιστική καμπάνια. Η απόφαση αυτή προκαλεί τεράστιες αθλητικές και οικονομικές απώλειες στον σύλλογό μας». Η αντίδραση αυτή είναι λογική αν σκεφτούμε την κρισιμότητα του παιχνιδιού καθώς και το γεγονός, πως οι Σλοβάκοι είχαν ήδη εκδώσει εισιτήρια και μάλιστα αρκετά σε προνομιακές τιμές. Όπως συμπληρώνουν στην ανακοίνωσή τους, «Αναστέλλουμε την πώληση εισιτηρίων. Θα σας ενημερώσουμε για τα επόμενα βήματα μέσω των επίσημων καναλιών Επικοινωνίας».

Θέση για τις εξελίξεις της κυβερνητικής παρέμβασης πήρε κι ο γενικός διευθυντής της ομάδας. Όπως σημείωσε ο Ιβάν Κμότρικ, η προετοιμασία της Σλόβαν ήταν η κατάλληλη. Η εξέλιξη αυτή φέρνει μεγάλες απώλειες στο σύλλογο ενώ τόνισε πως η παρουσία 200 φιλάθλων είναι κοροϊδία.

«Δεν έχω λόγια, και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος. Είμαστε σοκαρισμένοι, αηδιασμένοι και απογοητευμένοι. Μετά από μια μακρά και επίπονη περίοδο, όπου αντιμετωπίσαμε τεράστιες απώλειες, δεχόμαστε άλλο ένα τεράστιο πλήγμα. Κυριολεκτικά ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Θεωρούμε κοροϊδία τη παρουσία μόνο 200 φιλάθλων. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του γι’ αυτό, αλλά σήμερα δεχτήκαμε άλλο ένα χαστούκι, δεχθήκαμε κυριολεκτικά ένα τεράστιο χτύπημα».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση