«Με τον Λουτσέσκου είδα αλλιώς το ποδόσφαιρο, θα πετύχει στον ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr:Για την επιστροφή του Ράζβαν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Ξάνθης, Δήμος Μπαξεβανίδης, θεωρώντας βέβαιο πως θα πετύχει και σε αυτή του τη θητεία στους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για τη συνεργασία που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ξάνθη:

«Με τον Μίστερ, γιατί έτσι των αποκαλώ, συνεργαστήκαμε κοντά στα 2,5 χρόνια. Είναι ένας πολύ ανοικτός άνθρωπος, που έχει άποψη και εκτός ποδοσφαίρου. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του για όλα τα θέματα. Είναι καταπληκτικός. Πέρασα πολύ ωραία μαζί του και ήταν ο άνθρωπος που με έκανε να δω με διαφορετικό τρόπο το ποδόσφαιρο. Η Ξάνθη δεν είναι από τις μεγάλες ομάδες που περιμένεις να δεις κάτι παραπάνω. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα μας είχε πει πως ο στόχος του ήταν να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου. Το λέγαμε κι εμείς αυτό, αλλά για να πω την αλήθεια δεν το πιστεύαμε 100%. Το πετύχαμε και οφείλεται καθαρά σ’ αυτόν».

Για τη συνεργασία Λουτσέσκου-Καρυπίδη στην Ξάνθη:

«Τον είχε παίκτη και γνωρίζονται. Θα συνεργαστούν ξανά από άλλο πόστο. Ο Χρήστος γνωρίζει τα «θέλω» του Ραζβάν και μπορεί να τον βοηθήσει».

Για το αν μπορεί ο Λουτσέσκου να πετύχει ξανά τον ΠΑΟΚ:

«Θεωρώ βέβαιο ότι θα πετύχει ο Ραζβάν. Πάντα βρίσκει κίνητρο. Αν είχε ενδοιασμούς δεν θα ερχόταν. Κάτι έχει αφήσει στη μέση και γύρισε να το πετύχει. Πολύ πιθανό να είναι Πρωταθλητής του χρόνου με τον ΠΑΟΚ».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση