Με τους Big4 η SL 2 την επόμενη σεζόν, δεν δήλωσε συμμετοχή ο Άρης

Με τις Β’ ομάδες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού η Superleague 2 την επόμενη σεζόν, καθώς ο Άρης αποφάσισε να μην κατεβάσει ομάδα. Στη Football League ο Βόλος Β’.

Την Πέμπτη 27/5 έληξε η προθεσμία των ΠΑΕ που επιθυμούσαν να δηλώσουν συμμετοχή με τη Β’ ομάδα τους στις χαμηλότερες κατηγορίες για την επόμενη σεζόν και στη νέα Superleague 2 θα συμμετάσχουν τελικά ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. 

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας είχαν τέσσερις ομάδες της SL 1, οι πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα σε προτεραιότητα, ωστόσο ο Άρης δεν δήλωσε συμμετοχή καθώς εξ αρχής δεν ήταν θετικός στην προοπτική αυτή κι έτσι τη θέση του θα πάρει το Τριφύλλι. 

Από εκεί και πέρα κι ο Βόλος δήλωσε ότι θα κατεβάσει Β’ ομάδα, η οποία και θα συμμετάσχει στη Football League της επόμενης περιόδου. Στην ίδια κατηγορία θα συμμετείχε κι όποιος άλλος ήθελε να δημιουργήσει δεύτερη ομάδα. 

Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες ομάδες δεν θα έχουν δικαίωμα προβιβασμού, ενώ βάσει του εσωτερικού κανονισμού, θα έχουν το μπορούν να χρησιμοποιήσουν μέχρι πέντε παίκτες άνω των 23 ετών. Παράλληλα όμως θα πραγματοποιηθεί και νέο working group ώστε να αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή των ομάδων.

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση