“Μη με αφήσεις ποτέ” (vid)

Ο 34χρονος Γεωργιανός στόπερ, με συνέντευξη του, αναφέρθηκε στην αποψινή αναμέτρηση και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για ένα τέτοιο παιχνίδι. «Θα είναι… κόλαση! Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι τελικός για εμάς. Μέχρι στιγμής, η σεζόν μας αξιολογείται ως θετική. Νιώθουμε καλά, έχουμε ένα προβάδισμα πέντε βαθμών στο πρωτάθλημα, έχουμε μόνο νίκες τους δύο τελευταίους μήνες και η διάθεση μας είναι πολύ καλή. Ωστόσο, η αξιολόγηση αυτού του διαστήματος γενικά, θα εξαρτηθεί από το αποψινό παιχνίδι. Αν μπορέσουμε να το διαχειριστούμε, θα είναι κάτι πολύ καλό. Είμαστε έτοιμοι για να πάμε για τη νίκη. Για τέτοια παιχνίδια ζουν οι ποδοσφαιριστές. Ανυπομονώ» είπε αρχικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και στο αγωνιστικό κομμάτι της αποψινής αναμέτρησης.

«Περιμένω μια μεγάλη μάχη. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ποιότητα, αρέσουν πολύ οι συνεργασίες στους παίκτες του και παίζει πολύ με τη μπάλα στα πόδια. Εμείς, πρέπει να παίξουμε με οργανωμένο τρόπο και ειδικά στην άμυνα, δεν πρέπει να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο. Όταν μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, έχει την ευκαιρία, συνήθως την εκμεταλλεύεται. Στην επίθεση, έχουμε αρκετή ποιότητα.

Πιστεύω ότι οι δύο ομάδες θα είναι κοντά και δε θα δούμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Αν επαναλάβουμε την απόδοση που είχαμε στη Θεσσαλονίκη, τότε θα έχουμε την ευκαιρία για τη νίκη. Μόνο αυτό το παιχνίδι είναι στο μυαλό μου, μου αρέσουν πολύ αυτές οι προκλήσεις» δήλωσε ο Κάσια.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση