Μουργκ: «Δε μετανιώνω τη μετακίνησή μου στην Ελλάδα, περήφανος στον ΠΑΟΚ» (pic)

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Τόμας Μουργκ, έκανε μια σύντομη εξομολόγηση προς τους ακολούθους του στα social media, στέλνοντας ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν τον ίδιο και την οικογένεια του να προσαρμοστούν γρήγορα στη νέα τους ζωή.

Ο Τόμας Μουργκ κλήθηκε να γεμίσει το κενό που άφησε η αποχώρηση Πέλκα προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα για την απόκτηση του Αυστριακού μεσοεπιθετικού και η μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε αστραπιαία.

Μερικές εβδομάδες μετά, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως και νιώθει περήφανος που αποτελεί μέλος του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε αναλυτική την «εξομολόγηση» του στο Instagram:

«Η μετακίνηση μου στην Ελλάδα ήρθε σχετικά αυθόρμητα και πολύ γρήγορα, αλλά δεν την έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο. Η οικογένεια μου κι εγώ τύχαμε πολύ θερμής υποδοχής και καταφέραμε να προσαρμοστούμε γρήγορα τις τελευταίες εβδομάδες. Νιώθουμε πολύ άνετα εδώ στη Θεσσαλονίκη και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ! Ελπίζω πως θα πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες μαζί! Σας ευχαριστώ για όλα!»

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση