Μουσλίμοβιτς: «Είμαι κομμάτι του ΠΑΟΚ, ο Γκαρσία γνωρίζει το DNA της ομάδας»

Απολαυστικός Ζλατάν Μουσλίμοβιτς στην εκπομπή «Ώρα των πρωταθλητών» των καναλιών Novasports, μιλώντας για τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, τον καλό του φίλο Πάμπλο Γκαρσία, τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά και την παρουσία της οικογένειας Σαββίδη που άλλαξε επίπεδο τον Δικέφαλο.

Ο Βόσνιος εξήγησε τι σημαίνει για τον ίδιο ο ΠΑΟΚ, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Πάμπλο Γκαρσία τονίζοντας ότι ο Ουρουγουανός γνωρίζει πολύ καλά το DNA της ομάδας.

Ο Μουσλίμοβιτς παράλληλα εξέφρασε την χαρά του για την παραμονή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, ενώ άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο επιστροφής στον Δικέφαλο στο μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο ο ΠΑΟΚ: «Στέλνω τους χαιρετισμούς μου στους φίλους μου στην Θεσσαλονίκη. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο ο ΠΑΟΚ για εμένα, είναι κάτι σαν θρησκεία. Στον ΠΑΟΚ βρήκα τα πάντα. Τώρα ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετικός με την οικογένεια Σαββίδη. Εμείς με τα δεδομένα που είχαμε τα είχαμε πάει πολύ καλά. Δίναμε τον καλύτερο εαυτό μας. Φυσικά η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη άλλαξε επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Οι οικογένεια Σαββίδη κάνει τα πάντα για να κάνει μεγάλο τον ΠΑΟΚ».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Γνώριζα πώς θα αλλάξει η φυσιογνωμία του ΠΑΟΚ με τον Γκαρσία. Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει περάσει από όλες τις βαθμίδες του ΠΑΟΚ και γνωρίζει το DNA της ομάδας. Ως ποδοσφαιριστής ο Πάμπλο Γκαρσία δεν άφηνε ούτε ένα, ούτε δύο χιλιοστά στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή, έτσι θα είναι ο ΠΑΟΚ του Γκαρσία, μην περιμένετε κάτι διαφορετικό. Ο Γκαρσία ξέρει ποδόσφαιρο και είναι ΠΑΟΚ».

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Είμαι χαρούμενος για την παραμονή του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, ο κόσμος σέβεται τον Βιεϊρίνια για ότι έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ που έχει τέτοιες φυσιογνωμίες στην ομάδα, προκειμένου να διατηρηθεί στο υψηλότερο επίπεδο».

Για το αν θα αναλάμβανε κάποιο ρόλο στον ΠΑΟΚ: «Όλα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους, όλα πρέπει να γίνουν βήμα-βήμα. Είμαι μέρος τους ΠΑΟΚ, θα ήθελα να βοηθήσω, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μελλοντικά, τώρα υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ, εγώ τώρα τελειώνω τα μαθήματά μου για προπονητής».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση