Μπάμπα χωρίς… ανάσα

Η… παράδοση που συνδυάζει τα τατουάζ του Γιώργου Μαυρίδη σε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του κυπέλλου συνεχίστηκε με τον γνωστό tatoo artist να αναφέρεται σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του στο θέμα αυτό.

«Όποιος έχει παίξει μπάλα έχει τα δικά του γούρια, αυτό ξεκίνησε από το 2001 όταν ο Τάσος Κατσιαμπής ήθελε να κάνει ένα τατουάζ, αλλά δεν το έκανε ποτέ γιατί ήταν μία σημαντική απόφαση. Ένα βράδυ λοιπόν με πήρε τηλέφωνο, να πάω στο ξενοδοχείο στην Αθήνα να μου πληρώσει τα εισιτήρια για να τους κάνω όλους ένα τατουάζ χένα. Ο Ναλιτζής τότε είχε κάνει ένα τατουάζ και όταν σκόραρε πήγε στην κάμερα για να το δείξει και ξεκίνησε η παράδοση. Έπειτα από δύο χρόνια, στον τελικό του 2003, πήγα στο σπίτι του Καφέ, γιατί τότε οι παίκτες δεν είχαν πάει σε ξενοδοχείο.

Πάντα υπάρχει η παράδοση ότι θα με πάρει τηλέφωνο ο Αντρέ, αλλά μου έστειλε μήνυμα ο Σάκης ο φυσιοθεραπευτής και με πήρε τηλέφωνο ο Πέλκας που είναι άρρωστο ΠΑΟΚτσακι και μου έστειλε μήνυμα ο Γιαννούλης. Είχε και την παρακάμερα του ΠΑΟΚ, ενώ τότε έγινε και ένα άλλο παράδοξο, ότι όταν κάποιον τον ακουμπάω στην επετειακή φωτογραφία, σκοράρει κιόλας. Κάποια στιγμή περνάει ο Καρυπίδης, ρωτάει τι κάνετε; Λέμε τατουάζ, τον είπα να πάρει τηλέφωνο τον Πάμπλο να έρθει, αλλά δεν ήρθε. Στον τελικό του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ήμουν στην Τζαμάικα και δεν έκανα το τατουάζ στα παιδιά αλλά τον άκουγα μέσα από το διαδίκτυο».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση