Μπάχαλο: Ποινής μιας αγωνιστικής σε δύο αγώνες στον ΠΑΟΚ!

Σε αναμονή διευκρινίσεων για το «λουκέτο» στη Θύρα 4 βρίσκονται οι επιτελείς του ΠΑΟΚ καθώς ελήφθη έγγραφο με την επιβολή κύρωσης για τον αγώνα με τη Λίνκολν ενώ υπάρχει και για τη Λαμία, με το θέμα να παίρνει κωμικές διαστάσεις!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου θεατών για μια αγωνιστική πρωταθλήματος στις θύρες 4 και 4Α λόγω μη τήρησης των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Βάσει της κύρωσης που επιβλήθηκε, η Θύρα 4 θα παραμείνει κλειστή στο επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Λαμία καθώς όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο: «Απαγόρευση εισόδου θεατών για μια αγωνιστική Πρωταθλήματος (14η ΠΑΟΚ- Λαμία) στις θύρες 4 και 4Α».

Το κωμικό της υπόθεσης έγκειται και στην ύπαρξη άλλου εγγράφου που ούτε λίγο ούτε πολύ φέρνει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με την ποινή μιας αγωνιστικής σε δύο αγώνες καθώς όπως αναφέρεται σε αυτό, η Θύρα 4 θα εκτίσει την ποινή της στο παιχνίδι της Πέμπτης (9/12, 22:00) κόντρα στην Λίνκολν που θα διεξαχθεί για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές πως επρόκειτο για λάθος, το οποίο θα πρέπει να διορθωθεί και άμεσα προκειμένου να μην δημιουργηθεί περαιτέρω σύγχυση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το λουκέτο αφορά το ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία! 

 

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση