«Μπορεί να προσφέρει περισσότερα στον ΠΑΟΚ ο Ολιβέιρα»

Από thessports.gr: Για την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα, με τον οποίο βρίσκεται σε επαφές ο ΠΑΟΚ μίλησε ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου, Φρανσίσκο Ζουέλα, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Νέλσον Ολιβέιρα ως ποδοσφαιριστή:

«Ως ποδοσφαιριστής είναι πάρα πολύ καλός. Σίγουρα παίζει σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ που ξέρουμε την ιστορία της. Δεν είναι πολύ συνηθισμένο να φεύγουν παίκτες από την ΑΕΚ και να πηγαίνουν στον ΠΑΟΚ. Έχουμε στο παρελθόν την περίπτωση του Ζαγοράκη να πηγαίνει από τον ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ. Ο Νέλσον έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι πολύ ποιοτικός παίκτης και μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Είναι θέμα να προσαρμοστεί στη Θεσσαλονίκη και στην ομάδα του ΠΑΟΚ».

Για το ότι κάποιοι περίμεναν μια πιο καλή επιλογή από τον Ολιβέιρα:

«Έπαιζε εδώ, προσέφερε ότι μπορούσε στην ΑΕΚ. Οι στόχοι ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ είναι κάτι παρόμοιο. Η Θεσσαλονίκη είναι διαφορετική από την Αθήνα όμως. Μια αλλαγή μπορεί να του δώσει παραπάνω πράγματα. Μπορεί να τον βοηθήσει. Στον ΠΑΟΚ μπορεί να είναι καλύτερος. Το πιστεύω. Στην Αθήνα εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Και ο κ. Σάντος για παράδειγμα προσέφερε πιο πολλά στον ΠΑΟΚ παρά στην ΑΕΚ. Πιστεύω ο Ολιβέιρα θα είναι καλύτερος στον ΠΑΟΚ απ’ ότι στην ΑΕΚ».

Για το ποιος του αρέσει περισσότερο ανάμεσα σε Ολιβέιρα και Σφιντέρσκι:

«Ως παρατηρητής ένας Πορτογάλος, Λατίνος μου αρέσει πιο πολύ. Το δέσιμο με την Ελλάδα είναι διαφορετικό. Ο Κάρολ είναι πραγματικά πολύ καλός παίκτης, εννοείται αυτό. Ως Πορτογάλος προτιμώ τον Ολιβέιρα. Είναι διαφορετικοί οι Πορτογάλοι, πιο κοντά στα δεδομένα εδώ».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση