Νέα ΑΜΚ 5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ – Αγγίζει τα 160 εκατ. η επένδυση Ιβάν!

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5 εκατ. ευρώ αποφασίστηκε στη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ – 159.024.000 τα χρήματα που έχει βάλει μέχρι στιγμής ο Ιβάν Σαββίδης χωρίς τη νέα αύξηση που έχει και πάλι τον πρώτο λόγο!

Την απόφαση να υπάρξει νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους πέντε εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ αποφασίστηκε στη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα. Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Δικεφάλου, Μάκης Γκαγκάτσης, ανέλαβε την ενημέρωση και τη διενέργεια της όλης διαδικασίας.

Το «παρών» έδωσαν ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο νομικός σύμβουλος Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Πανοζάχος.

Η νέα ΑΜΚ αφορά τις ανάγκες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και βάσει νόμου θα καλυφθεί σε δύο μήνες (σ.σ. μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου), με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για την κάλυψή της.

Αυξημένα έσοδα – Έτος με τις λιγότερες ζημιές!

Στην υποβολή των χρηματοοικονομικών καταστάσεων για την εταιρική χρήση 1/7/2020 μέχρι τις 30/6/2021, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέγραψε αυξημένα έσοδα και τις λιγότερες ζημιές. Σε αυτό το διάστημα, οι Θεσσαλονικείς κατέγραψαν αυξημένα έσοδα 38.943.000 ενώ οι ζημιές ανέρχονται στα 3.744.000 και επρόκειτο για το έτος με τις λιγότερες απώλειες παρά την πανδημία του κορωνοϊού…

Περισσότερα σε λίγο… 
 

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση