«Νέες επαφές της Σερέζο Οσάκα με τον Καγκάβα»

Η Σερέζο Οσάκα θα προσπαθήσει να επαναπατρίσει τον Σίντζι Καγκάβα, σύμφωνα με δημοσίευμα, με τους Ιάπωνες να τονίζουν πως σκοπεύει καλύψει και τις οικονομικές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποσπάσει θετική απάντηση.

Στο σχετικό ρεπορτάζ μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα συχνά προβλήματα μυϊκών τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο άσος του Δικεφάλου, ενώ μάλιστα τονίζεται πως αποτελεί «αδυναμία» της ιαπωνικής ομάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Σερέζο Οσάκα είναι διατεθειμένη να καλύψει και τα οικονομικά «θέλω» του Δικεφάλου, προκειμένου να αφήσει τον 32χρονο παίκτη να επιστρέψει στην Ιαπωνία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Ιαπωνικού Yahoo:

«Αποκαλύφθηκε ότι η Σερέζο Οσάκα θα έχει νέα επαφή με τον Σίντζι Καγκάβα για να επιστρέψει τον χειμώνα στην Ιαπωνία. Ο Καγκάβα ταλαιπωρείται από μυϊκούς τραυματισμούς και το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι, αλλά (η Οσάκα) δείχνει διατεθειμένη να πληρώσει για να επιστρέψει στην πατρίδα ο θρύλος του ιαπωνικού ποδοσφαίρου.

Είχε κάνει ξανά πρόταση, πριν από ένα χρόνο, αλλά τότε (ο παίκτης) είχε αποφασίσει να μείνει στην Ευρώπη. Αν επιστρέψει, θα είναι η πρώτη φορά εδώ και 11,5 χρόνια (από τον Ιούνιο του 2010) που θα επιστρέψει στην Ιαπωνία. Ο Καγκάβα δεν έχει παίξει σε κανένα ματς από τις 12 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι είναι εκτός πλάνων, αλλά ο Καγκάβα (σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα) δεν είναι σε θέση να παίξει λόγω τραυματισμού στο πόδι). Ο Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος θα κλείσει τα 33 τον Μάρτιο του επόμενου έτους, αποτελεί… αδυναμία της Σερέζο Οσάκα, η οποία θέλει να γίνει ξανά η μεγαλύτερη δύναμη στο ασιατικό ποδόσφαιρο».

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση