Νέο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ

Νέο κρούσμα κορωνοϊου στον ΠΑΟΚ, με τον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου να έχει ήδη απομονωθεί, ακολουθώντας το υγεινομικό πρωτόκολλο.

Με αφορμή το τριήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Πάμπλο Γκαρσία στους ποδοσφαιριστές του, οι «ασπρόμαυροι» υποβλήθηκαν και σήμερα σε τεστ για τον κορωνοϊό προκειμένου να έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα προτού επιστρέψουν στο γήπεδο…

Από τα αποτέλεσματα προέκυψε κρούσμα ποδσφαιριστή, ο οποίος έχει ήδη απομονωθεί και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των ειδικών βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν ανακοινώνεται, χωρίς πάντως να αποκλείεται ο ίδιος να το γνωστοποιήσει με τον τρόπο που εκείνος επιθυμεί!

Δεδομένης της κατάστασης και της αύξησης των κρουσμάτων γενικότερα, αξίζει να αναφερθεί πως οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν γίνει ιδιαίτερα αυστηροί και σχολαστικοί επί του θέματος ενώ ενδεικτικό είναι το γεγονός πως την προηγούμενη εβδομάδα οι Θεσσαλονικείς υποβλήθηκαν σε τρία τεστ τόσο την Τρίτη όσο και πριν από τους αγώνες με PSV και Απόλλωνα Σμύρνης. 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση