Νίκη Λευκάδας – ΠΑΟΚ: Οι δηλώσεις Κεραμιδά και Κιλαζίδου για την «ασπρόμαυρη» νίκη

Ο αρχηγός έκανε τα πάντα, με 27 πόντους, (4/7 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 4/4 βολές), είχε το καλάθι για το 86-84, αλλά είδε τον ΜακΚρί με το τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο, να δινει τη νίκη στο Περιστέρι…

«Είναι πάντα δύσκολα να χάνεις στο τελευταίο σουτ. Ήταν πραγματικά ένα σημαντικό παιχνίδι, με το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας. Δε μπορείς να το γυρίσεις πίσω. Όταν χάνεις έτσι, το σκέφτεσαι και στο τέλος της σεζόν. Δε χρειάζεται να σκέφτεσαι όταν κερδίζεις τέτοια παιχνίδια, τι κάνει ο ένας και ο άλλος αντίπαλος. Πιστεύω ότι θα είμαστε εντάξει και θα το ξεπεράσουμε» σχολίασε ο Αμερικανός και αναφέρθηκε στη δική του εικόνα, έπειτα από ερώτηση.

«Έπαιξα 30 λεπτά, είναι ένας συνηθισμένος χρόνος για μένα. Δεν αισθάνομαι κουρασμένος. Κάτι δεν πήγε καλά στην τρίτη περίοδο, αλλά το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος και μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Επιθετικά ήμουν εγώ σε καλή βραδιά, συμβαίνει να μην έχουμε πολλούς παίκτες σε κακή βραδιά».

Όσο για το τι ήταν αυτό που πήγε λάθος στην άμυνα; «Στην τρίτη περίοδο είχαμε κάποια γρήγορα φάουλ και στη συνέχεια επιτρέψαμε σε κάποιους παίκτες που μπορούν να βάλουν πόντους, να βρουν ρυθμό, με λάθη που κάναμε. Πήραν το μομέντουμ γιατί κάλυψαν τη διαφορά. Για να μπορείς να κερδίσεις σε αυτό το πρωτάθλημα, που οι περισσότερες ομάδες είναι καλές και δυνατές, θα πρέπει να είσαι πολύ καλός στα αμυντικά σου καθήκοντα. Αυτό είναι το πιο βασικό».

Αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας στην τρίτη περίοδο, σημείωσε: «Ακριβώς σε εκείνο το σημείο, χαλαρώσαμε. Όταν αντιμετωπίζεις μια τέτοια αθλητική ομάδα, μια διαφορά με 14 πόντους, αν το αντιμετωπίσεις σωστά, η διαφορά πάει στους 20. Δεν προσεγγίσαμε σωστά τον αγώνα σε εκείνο το σημείο, χαλαρώσαμε, θεωρήσαμε ότι τα πράγματα είναι εύκολα και είδατε τι έγινε».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση