Οι άλλοι χαφ μετά τον Ντεϊόλα…

Από paok24.com; Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στην Κάλιαρι για την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα κάτι που συνέβη την περασμένη εβδομάδα.

Οι Ιταλοί δεν την έκαναν αποδεκτή και συνέχισαν την προσπάθειά τους είτε να τον ανανεώσουν, είτε να κερδίσουν παραπάνω χρήματα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια χρησιμοποίησαν πολλά μέσα, αλλά και… Μέσα για να κάνουν το παιχνίδι τους.

Έφθασε η ώρα που ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ανεβάσει την πρότασή του άνω του εκατομμυρίου. Αυτή δείχνει να είναι και η τελευταία «κουβέντα» από ελληνικής πλευράς.

Μέσα από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ήδη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν στραφεί και σε άλλες περιπτώσεις. Ήταν υποχρεωμένοι, αφού η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί στη συγκεκριμένη θέση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Από εδώ και πέρα το θέμα Ντεϊόλα θα ανοίξει και πάλι, μόνο αν η Κάλιαρι δεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ και το ένα εκατομμύριο. Αλλιώς ο ΠΑΟΚ στρέφεται στην απόκτηση άλλων παικτών από τη λίστα που είχε και φυσικά αν κλείσει κάποιον άλλο χαφ, το όλο θέμα Ντεϊόλα, θα τελειώσει οριστικά…

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση