«Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Λούις Σάουμπ…»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρέθηκε το καλοκαίρι ο Λούις Σάουμπ, με τους Γερμανούς να κάνουν αναδρομή στην υπόθεσή του. Η «εμπλοκή» του Δημήτρη Λημνιού…

Ιστορίες μεταγραφικού ενδιαφέροντος ανασύρει στην επιφάνεια γερμανική ιστοσελίδα που καταπιάνεται με την υπόθεση του 25χρονου Αυστριακού, Λούις Σάουμπ που ανήκε στην Κολωνία όπου αγωνίζεται εκεί -πλέον- ο Δημήτρης Λημνιός.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: «Στην αρχή της προετοιμασίας ο τεχνικός διευθυντής της Κολωνίας, Χορστ Χελντ είχε δηλώσει πως ο παίκτης τα είχε βρει με τον ΠΑΟΚ ενώ συμφωνία υπήρχε ανάμεσα και στις δυο ομάδες. Η ελληνική πλευρά έπρεπε, ωστόσο, να προχωρήσει σε πωλήσεις παικτών για να μπορέσει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Σάουμπ. 

Παρά το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Λημνιού, η Κολωνία περίμενε τέσσερις εβδομάδες για ένα θετικό μήνυμα από την Ελλάδα».

Όπως υποστηρίζουν οι Γερμανοί, ο ΠΑΟΚ καθυστερούσε για τους δικούς τους λόγους να προχωρήσει τη μεταγραφή και ως εκ τούτου ο παίκτης δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Λουκέρνη, από τη στιγμή που δεν τον υπολόγιζαν στην Κολωνία, μετρώντας σε έξι συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ. 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση