Οι δοκιμές τελειώνουν, το πρωτάθλημα αρχίζει

Μετά από 4 ευρωπαϊκούς αγώνες, μετά από την πρώτη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, από την Τετάρτη όλοι επιστρέφουν στις ομάδες τους και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι έτοιμο να ξεκινήσει το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και ο ΠΑΟΚ να παίξει τον πρώτο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν των 6 μεταγραφών που θα μπορούν να παίξουν οι 5, ο ΠΑΟΚ των μεγάλων φετινών πωλήσεων, ο ΠΑΟΚ που ξεφορτώθηκε πολλούς παίκτες που ήταν εκτός πλάνων, ο ΠΑΟΚ των μεγάλων αλλαγών που έχει και πάλι τον προπονητή που άλλαξε πολλά στην προηγούμενη θητεία του και όλοι θέλουμε να πετύχει τα ίδια και περισσότερα στη δεύτερη.

Σίγουρα κάθε μετάβαση σε μία ποδοσφαιρική ομάδα είναι δύσκολη. Όπως δύσκολη ήταν και η μετάβαση της ομάδας το 2017 στους πρώτους μήνες του Ραζβάν Λουτσέσκου, εξίσου δύσκολη μπορεί να είναι και τη φετινή σεζόν που ξεκινά. Η ήττα στην Ιρλανδία έδειξε ότι κανένας άνθρωπος δεν έχει μαγικό ραβδί και για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να δουλέψουν όλοι πολύ περισσότερο από όσο θα νόμιζαν.

Ο ΠΑΟΚ όπως έχουμε γράψει και μέσα στο καλοκαίρι, μετά και τις τελευταίες μεταγραφές έχει ένα γεμάτο ποσοτικά ρόστερ με παίκτες για όλες τις θέσεις και πολλές επιλογές στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε ένα καλύτερο ρόστερ. Παίκτες με περισσότερη ποιότητα στον άξονα, παίκτες με περισσότερη ταχύτητα μεσοεπιθετικά, παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά στα πλάγια μπακ. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ από πέρσι είναι καλύτερα δομημένος, το γκρουπ είναι κοντά στον προπονητή και όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο με πρώτο κιόλας τεστ την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον ΠΑΣ.

Οι παίκτες που είναι στη Θεσσαλονίκη μπαίνουν και πάλι σε κανονικό και απαιτητικό ρυθμό προπονήσεων. Οι παίκτες που έπαιξαν με τις εθνικές τους ομάδες θα γυρίσουν την Τετάρτη ή την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη και έτσι θα έχουν και αυτοί 2 προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα για τον αγώνα της Κυριακής. Τα λάθη πρέπει να εξαλειφθούν, οι αγώνες στην Τούμπα να κερδίζονται με κάθε τρόπο και όλοι μαζί σαν έναν γκρουπ να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για τη νέα χρονιά, μιας και οι ισορροπίες στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση