Οι ελεύθεροι και ωραίοι..

Για πρώτη φορά σκέφτηκα να ασχοληθώ με ένα θέμα που δεν είναι καθαρά αθλητικό και φυσικά δεν αφορά άμεσα τον ΠΑΟΚ. Γίναμε μάρτυρες ακόμα μια φορά της απόλυτης κοροϊδίας στην Ελλάδα. Όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση του Noor1 ελεύθεροι και ωραίοι. Το καράβι μετέφερε θάνατο για τους νέους της χώρας μας και δεν φταίει κανείς. Τι και αν το καράβι ήταν ιδιοκτησία κάποιου; Που να ήξερε αυτός τι είχε μέσα; Εδώ δεν ήξερε καν ότι είχε πακιστανικό τηλέφωνο… Δεν ήξερε ότι να απαγάγεις δημοσιογράφο και να τον απειλείς γιατί δεν σου αρέσουν αυτά που γράφει είναι κακό…

Κατασυκοφαντήθηκε όταν κάποιοι άθλιοι έβγαλαν κασέτες στον αέρα αποκαλύπτοντας την παράγκα του Ολυμπιακού Βόλου αφήνοντας αισχρώς να εννοηθεί ότι πρόκειται για τη δική του ομάδα. Συκοφαντήθηκε επίσης όταν ο προπονητής της ομάδας του έπεσε σχεδόν νεκρός στην Τούμπα από έναν δολοφόνο οπαδό των γηπεδούχων. Ας είναι καλά ο Σάββας που πήρε την ομάδα και έφυγε. Δεν περίμενε βέβαια να δώσει εντολή ο διαιτητής για διακοπή (λεπτομέρειες). Έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με τις μισές ομάδες τις κατηγορίας και άριστες με τον συμπολίτη μας και λόγω καλής καρδιάς τους στηρίζει με παίκτες. Μη βγάλετε κακία, αυτό δεν είναι πολυιδιοκτησία, είναι μεγάλη καρδιά. Ο απόλυτος άρχων της χώρας και κουμπάρος της αδελφής του πρωθυπουργού, ο οποίος δεν τον γνωρίζει, έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και να μην ελέγχεται από κανέναν.

Στη Μπανανία που ζούμε και μέσα σε αυτό το όργιο ατιμωρησίας εμείς σαν οπαδοί ασχολούμαστε με προπονητή, παίκτες, συστήματα πεζά δηλαδή και ξεπερασμένα πράγματα. Τι σχέση έχουν αυτά με το ποδόσφαιρο;Πήραμε πρωτάθλημα το 1985 και σε χρόνο μηδέν διαλύσαν την ομάδα ξεκινώντας από τον τελικό Κυπέλλου (Δημόπουλος, Βασιλάκος). Πήραμε πρωτάθλημα το 2019 αλλά πλέον η ομάδα έχει χρήματα, δεν μπόρεσαν να μας πάρουν παίκτες. Έτσι δημιούργησαν ένα παραμύθι πολυιδιοκτησίας που και πάλι γονάτισε την ομάδα.Σε αυτή τη χώρα δεν χωράει ρομαντισμός. Δεν πρέπει να αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω. Καλός ο Μπαλτάκος αλλά χρειαζόμαστε ενίσχυση σε αυτό τον τομέα με έμπειρους και ισχυρούς δικηγόρους Έλληνες και ξένους και να κυνηγάμε όλες τις υποθέσεις παντού. Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Geroplatanos

Διαβάστε περισσότερα