Οι εναλλακτικές στα χαφ και όσοι δεν απασχολούν

Ο Δημήτρης Πέλκας αποτελεί ένα από τα πιο “καυτά” πρόσωπα στην Τουρκία τις τελευταίες ημέρες.

Ο Έλληνας άσος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και την ώρα που η Ρούμπιν Καζάν έχει… χτυπήσει ήδη την πόρτα της “Φενέρ”, δείχνοντας διατεθειμένη να ανεβάσει οικονομικά την πρότασή της, στη γειτονική χώρα έκαναν την εμφάνισή τους νέα δημοσιεύματα σήμερα.

Σύμφωνα με αυτά, ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει κι από τη Νόριτς, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Premier League, με τους Τούρκους να σημειώνουν πως δεν αποκλείεται Πέλκας και Γιαννούλης να βρεθούν ξανά στην ίδια ομάδα, μετά από την κοινή τους παρουσία στον ΠΑΟΚ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν υπάρχει πληροφορία για το ποσό που δίνει η Νόριτς, με τη Φενέρμπαχτσε από τη μεριά της να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να πει το “ναι” για ένα ποσό μικρότερο των 10 εκατ. ευρώ.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, με τον ΠΑΟΚ από την άλλη να παρακολουθεί τις εξελίξεις, καθώς υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 20%, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση οριστικού deal για τον Πέλκα, θα βάλει αρκετά λεφτά στα ταμεία του.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση