Οι κινήσεις για Ολιβέιρα

Ο αρχηγός της ομάδας, φιλοξενήθηκε σε διαδικτυακή εκπομπή φίλων του ΠΑΟΚ από το Κιλκίς κι έστειλε το μήνυμα του, ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αρχή και το τέλος αυτής της σεζόν:
«Δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για μένα η σεζόν. Ήταν δύσκολη σεζόν για όλη την ομάδα. Προς το τέλος βρήκαμε τη χημεία που χρειαζόμασταν. Μας βοήθησε πολύ ο Πάμπλο και τελειώσαμε με τον καλύτερο τρόπο, κερδίζοντας το Κύπελλο».

Γι’αυτά που άλλαξαν στο τέλος:
«Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει για όλους, είναι το αποτέλεσμα. Στις αρχές με τον Πάμπλο, είχαμε καλά παιχνίδια, αλλά μας έλειπε το αποτέλεσμα. Με τη βοήθεια του προπονητή, που ήξερε τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μπορέσαμε οι δυο μας και οι πιο παλιοί να δώσουμε να καταλάβουν όλοι τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον και το αποδείξαμε και στα πλέι οφ».

Για τον προπονητή Πάμπλο Γκαρσία και τη σχέση που έχει μαζί του:
«Είναι δύσκολο να μιλήσω προσωπικά για τον Πάμπλο. Είναι μία φιλική σχέση που έχουμε χτίσει τα δύσκολα χρόνια του ΠΑΟΚ. Ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ξέρει τις δυσκολίες, ξέρει τις απαιτήσεις του κόσμου. Ήταν σημαντικός για να καταλάβουν όλοι οι παίκτες τι σημαίνει να φοράνε αυτήν τη φανέλα. Τις απαιτήσεις που είχαν από αυτόν, τις έκανε, από εδώ και πέρα τις αποφάσεις τις παίρνουν ο πρόεδρος και η διοίκηση. Ούτε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ. Δουλειά μου είναι να βοηθήσω όλους τους προπονητές που έρχονται στην ομάδα. Έχουμε μιλήσει με τον Πάμπλο και φυσικά και είναι στεναχωρημένος. Είναι δύσκολες οι στιγμές γι’ αυτόν σίγουρα».

Για την επόμενη μέρα:
«Εμείς δε γίναμε ΠΑΟΚ ούτε για τα λεφτά ούτε για τα πρωταθλήματα. Γίναμε ΠΑΟΚ για την ιδέα και τον κόσμο του. Και με τον κόσμο του ΑΟΚ είμαι πάντα ξεκάθαρος. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα και το ίδιο έλεγα και όταν ήμουν εκείνους τους τρεις μήνες εκτός ομάδας. Δεν είναι ούτε Γκαρσία, ούτε Βιεϊρίνια, είναι ο ΠΑΟΚ».

Για την έλευση του Λουτσέσκου και τη νέα σεζόν:
«Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε έναν καινούργιο προπονητή και πρέπει να είμαστε όλοι στη διάθεσή του, για να κάνουμε αυτό που θέλει. Μόνο καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά μπορεί να πάει. Ήταν δύσκολα, αλλάξαμε προπονητή μέσα στη χρονιά κι αυτό πάντα επηρεάζει. Ξέρει την ομάδα και το πρωτάθλημα. Δε θα είναι το ίδιο με πριν δύο χρόνια, γιατί έχει αλλάξει ο ΠΑΟΚ αλλά και οι αντίπαλοι. Έχει τα πάντα, θεωρώ ότι θα του δώσουν το υλικό που θέλει και ξέροντας τον Λουτσέσκου, μόνο επιτυχίες μπορούμε να περιμένουμε».

Για τη δική του συνέχεια στην ομάδα:
«Έχω συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα. Θεωρώ ότι έχω να δώσω ακόμα στην ομάδα. Σε όποια θέση κι αν με θέλει ο προπονητής, εδώ είμαι».

Για το αν σκέφτεται το μέλλον του στον ΠΑΟΚ κι αφού κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια:
«Ναι φυσικά. Το έχω πει και στον πρόεδρο, να κάνουμε συμβόλαιο ενός χρόνου, γιατί δε θέλω να κλέβω την ομάδα. Όσο νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω σωματικά, θα το κάνω. Στο τέλος κάθε χρόνου, θα δούμε πως πάει. Του χρόνου ή σε δύο χρόνια αν τελειώσω, θα έβλεπα θετικά μια πρόταση για να συνεχίσω στην ομάδα από άλλο πόστο».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ομάδας:
«Με ξέρουν όλοι πλέον, αυτό που ζητάω είναι να κάνετε αυτό που κάνετε συνέχεια. Να στηρίξετε την ομάδα σε καλές και κακές στιγμές. Θα χρειαστούμε υπομονή, γιατί θα χτιστεί μια καινούργια ομάδα. Καινούργιος προπονητής, υπάρχουν νέα παιδιά κι από τις ακαδημίες. Χρειάζεται υπομονή, αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, ότι φέτος θα είναι κάτι καλύτερο από την προηγούμενη. Και καλύτερη σημαίνει να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ξέρετε τι δύσκολες στιγμές έχουμε περάσει κι από εδώ και πέρα, μόνο καλύτερες μπορούμε να έχουμε. Παρότι δεν είστε μαζί μας στο γήπεδο, νιώθουμε τη λύπη που έχετε. Αν σας έχουμε δίπλα μας, θα είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς. Πολλές φορές, δίνετε ζωή και σε μας!»

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση