Ομοσπονδία Ρουμανίας: Ήρθε, έπαιξε το χαρτί της με Λουτσέσκου και έφυγε!

Επικοινωνιακό σόου στη Ρουμανία με πρωταγωνιστή τον Ραζβάν Λουτσέσκου! Η ομοσπονδία της χώρας ήρθε στη Θεσσαλονίκη, έπαιξε το χαρτί της και αποχώρησε.

Σε αναζήτηση ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκονται οι Ρουμάνοι καθώς ετοιμάζουν τη διαδοχή κατάσταση του Ραντόι μετά την άρνηση του να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής.

Όπως είχατε διαβάσει μέσα από το SDNA, οι Ρουμάνοι έβλεπαν ως ιδανική λύση τον Λουτσέσκου, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως οι πιθανότητες απόκτησης του είναι μηδαμινές.

Παρά το γεγονός αυτό και θέλοντας να δείξουν πως κατέβαλαν κάθε δυνατή και αδύνατη προσπάθεια, πραγματοποίησαν ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, με τον Τύπο της χώρας να φιλοξενεί και φωτογραφίες από τη συνάντηση των δυο πλευρών, ως… πειστήρια της προσπάθειας τους.

Φυσικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν άφησε κανένα περιθώριο επί του θέματος, κλείνοντας ευγενικά τη συζήτηση και σεβόμενος το γεγονός πως οι συμπατριώτες του βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη.

Από εκεί και πέρα η εκμετάλλευση της υπόθεσης επικοινωνιακά και υπό αυτό τον τρόπο δεδομένου πως ακολουθεί ένας τελικός για τον ΠΑΟΚ, είναι βέβαιο πως έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στον Λουτσέσκου και δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί και δημόσια.

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση