Οριστικό: Επιστρέφει στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Μετά από την περσινή σεζόν της αναδιοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα και την απουσία από την Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο Basketball Champions League.

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε μέσω της πέμπτης θέσης στην κανονική περίοδο, τη δυνατότητα να παίξει ξανά στην Ευρώπη, υπήρχε η θετική διάθεση απο όλους για κάτι τέτοιο.

Όπως ενημερωθήκατε χθες μέσα από το SDNA, ο Θανάσης Χατζόπουλος ήταν αυτός που θα έπαιρνε την απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς όντας αυτός ο χρηματοδότης της ομάδας, έπρεπε να σταθμίσει και όλα τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα.

Η απόφαση που πάρθηκε από το χρηματοδότη της ΚΑΕ, ήταν η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον ΠΑΟΚ να παίζει ξανά στο Basketball Champions League, τη σεζόν 2021-2022!

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ επέλεξε να “ανακοινώσει” την επιστροφή, μέσω ενός ιδιαίτερου tweet. Όταν μετά από εκείνη τη νίκη επί του Περιστερίου και την εξασφάλιση της πέμπτης θέσης, ο Άρης Λυκογιάννης φώναζε προς τους παίκτες του τη λέξη: «Europe»!

Με το θέμα του φακέλου αδειοδότησης για τη Basket League, να έχει διευθετηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα και με την απόφαση αυτή, που έχει να κάνει με την ευρωπαϊκή συμμετοχή για την επόμενη σεζόν, πλέον τίθεται επί τάπητος και ο αγωνιστικός σχεδιασμός, με τους πρώτους στόχους να έχουν εντοπιστεί από τον Άρη Λυκογιάννη.

Επίσης εξελίξεις αναμένονται και με παίκτες από την περσινή ομάδα, που έχουν στα χέρια τους προτάσεις από τον ΠΑΟΚ και η συμμετοχή στην Ευρώπη, είναι πιθανό να παίξει το ρόλο της, σε ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασίας.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση