Ο δρόμος προς τα αστέρια

Ο οργανισμός ΠΑΟΚ μετράει πλέον αντίστροφα για την κλήρωση της Νιόν την ερχόμενη Δευτέρα και έχοντας πλέον ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην Τουρκία θα μπει στην κλήρωση ως ανίσχυρος. Η αναμέτρηση θα είναι μονός αγώνας στις 25/26 Αύγουστου.

Ο Παοκ γνωρίζει πλέον τους αντίπαλους του! Η παλιά μας γνώριμη Ραπίντ Βιέννης, η πολύ ισχυρή Μπεσίκτας και τέλος η απρόβλεπτη Βικτόρια Πλζεν. Ξεκινώντας από την πιο δυνατή ομάδα της τριάδας την Μπεσίκτας αξίζει να αναφέρουμε ότι με budget κοντά στα 40 εκατομμύρια και παίκτες όπως ο Ljajic, ο Vida και ο N’koudou είναι αυτονόητο πως ο δικέφαλος του βορρά δεν θα χαρεί ιδιαίτερα αν την βρει στο διάβα του προς τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Συνεχίζοντας, με την κατά σειρά δυνατότερη ομάδα Ραπίντ Βιέννης, ο ΠΑΟΚ πιστεύω κάτι τις χρωστάει ακόμα από εκείνο το καλοκαίρι του 2013 και γενικά θα είναι σίγουρα μια πιο βατή κλήρωση. Βεβαια μην ξεχνάμε ότι έχει στο ρόστερ της τον Ταξιάρχη Φούντα ο οποίος φέτος έχει πετύχει 20 γκολ και 7 ασσίστ με την φανέλα της Ραπιντ! Τέλος, η Βικτόρια Πλζεν η οποία πέρυσι αποκλείστηκε στα προκριματικά του Champions League από τον Ολυμπιακό νομίζω θα είναι η ευκολότερη αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν θα βρεις κάτι το ιδιαίτερο στο ρόστερ της και αυτό το μαρτυράει και το budget της, που φθάνει μόλις τα 26 εκατομμύρια.

Συνοψίζοντας πιστεύω ότι αν ο ΠΑΟΚ αποφύγει την Μπεσίκτας και αν έχει καθαρό μυαλό στην μονή αναμέτρηση θα καταφέρει να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο.

Xeni

Διαβάστε περισσότερα