Ο Κυριάκος Κυριάκος για τις φήμες και τα παραμυθάκια (pic)

Mετά τις αρχικές του τοποθετήσεις, που προκάλεσαν την αντίδραση του ΠΑΟΚ, ο Στράτος Σιμόπουλος επιχείρησε να… μαζέψει τα ασυμμάζευτα μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

“Εγώ επιμένω, ότι από τις διαρροές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόκυψε ότι οι άνθρωποι έχουν την μύγα και μυγιάζονται. Για την ταμπακιέρα δεν ανέφεραν οτιδήποτε. Χωρίς σε καμία περίπτωση να αμφισβητώ την επιχειρηματική εμβέλεια του κ. Σαββίδη ρωτώ ότι υπάρχουν φήμες ότι λόγω της διεθνούς οικονομικής κατάστασης ο επενδυτής κάποιες επενδύσεις μπορεί για ένα χρονικό διάστημα να τις αναβάλει. Δεν αμφισβήτησα σε καμία περίπτωση την επιχειρηματική εμβέλεια του ανθρώπου”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Εγώ είμαι ΠΑΟΚ από τα γενοφάσκια μου. Κάποιοι από τους ανθρώπους που έβγαλαν την ανακοίνωση μπορεί αν μην ήταν ΠΑΟΚ αν δεν ήταν στην μισθοδοσία της ΠΑΕ”.

Για το θέμα του νέου γηπέδου, σημείωσε:

“Η κυβέρνηση με ενημέρωσε ότι όλα από την πλευρά της είναι έτοιμα. Απλώς ο ΠΑΟΚ πρέπει να πει τι θα κάνει στο γήπεδο γιατί είναι δημόσιο και υπάρχουν και άλλες ομάδες που είναι μέσα. Έχει περάσει νομοθετική ρύθμιση που επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να αντισταθμίσει μέρος των εξόδων που θα κάνει για το γήπεδο με τις μισθώσεις. Η μπάλα είναι στο γήπεδο της ΠΑΕ όσον αφορά το Καυτανζόγλειο. Η κυβέρνηση περιμένει μια οικονομοτεχνική μελέτη από τον ΠΑΟΚ. Ρωτάω, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκίνησε την διαδικασία να ετοιμάζεται ώστε να βγουν οι άδειες; Το έκανε ή όχι; Γιατί δεν μας λέει;Ρώτησα ως ΠΑΟΚτσής και πολίτης της πόλης και μάλιστα εκλεγμένος.

Εγώ φοβάμαι μέσα από την διαρροή αυτή ότι μπορεί να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Ας βγει ο ΠΑΟΚ να πει ότι μόλις θα είναι έτοιμο το Προεδρικό Διάταγμα, ο σχεδιασμός δεν αλλάζει. Και γιατί επιτίθενται σε έναν άνθρωπο ο οποίος ανοίγει έναν διάλογο που ενδιαφέρει την πόλη. Δεν πήγα γιατί τότε η κατάσταση ήταν τραγική και ένας ΠΑΟΚτσής υψηλά ιστάμενος είπε θα χωριστεί ο Βορράς με τον Νότο. Καλά έκανα και δεν έριξα νερό στον μύλο όλων αυτών που δημιουργούν θέματα”.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση