Ο Λουτσέσκου ξεκίνησε την αγαπημένη ατάκα όλων!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε τόσο για το διαζύγιο του 2019 όσο και για την επανένωση του 2021 αναφορικά με την οικογένεια Σαββίδη….

Για το αν συζήτησε με τους Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη για τον τρόπο συνεργασίας μεταξύ τους ώστε να μην προκύψουν θέματα που τον είχαν κάνει να αποχωρήσει πριν από δυο χρόνια.

«Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή, συμβαίνουν πολλά. Με ρώτησαν πολλές φορές για αυτό. Δεν έκανα κριτική σε κανέναν. Απλά είπα ότι μια διοίκηση μπορεί να έχει τη δική της άποψη και εγώ τη δική μου. Και από τι στιγμή που δεν ταιριάζαμε και βρέθηκε ο τρόπος αποχώρησης, πήγαμε εκεί. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Θα είμαι ευγνώμων στην οικογένεια Σαββίδη. Μπορεί να με πίεσε πολύ, να ζήσαμε δύσκολες συναντήσεις αλλά όλα αυτά με έκαναν καλύτερο προπονητή καθώς έμαθα να διαχειρίζομαι την πίεση. Ακόμα και στο ξεκίνημα όταν ο κόσμος δεν με υποδέχθηκε αρκετά καλά, η οικογένεια Σαββίδη στήριξε τη δουλειά μου αλλά και των συνεργατών μου. Ο,τι έχουμε καταφέρει, ένα μεγάλο κομμάτι ανήκει στον Σαββίδη διότι εκείνος έφερε ποιοτικούς παίκτες».

Για το τι τον έπεισε να επιστρέψει μετά την κουβέντα με τον Ιβάν Σαββίδη, με τις απαιτήσεις να είναι όχι μόνο για εγχώριες επιτυχίες αλλά και στην Ευρώπη, που έμειναν πίσω στη πρώτη διετία λόγω της δίψας για το πρωτάθλημα.

«Δεν είχαμε πολλά να πούμε… Δεν είμαι άνθρωπος που μιλάω για πιθανότητες. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Η ψυχή μου με έφερε εδώ. Η χαρά που είχα το να ζω σε μια τέτοια πόλη, η χαρά να δουλεύω με τέτοιους ποδοσφαιριστές, η χαρά να συνεργαστώ και πάλι με ανθρώπους με τους οποίους είχα εξαιρετική συνεργασία. Η χαρά του να βγαίνω βόλτα στη πόλη και να βλέπω μια εξαιρετική ατμόσφαιρα…Είχα μια πολύ ωραία κουβέντα με το αφεντικό. Μας έμειναν τα καλά ακόμα και αν είχαμε δύσκολες στιγμές, μέσα από τις οποίες έγινα καλύτερος άνθρωπος. Είμαι 52 ετών, έχω περάσει δύσκολες και καλές στιγμές. Είμαι διαφορετικός, σε σχέση με πριν δυο χρόνια, προς το καλύτερο όσον αφορά διαχείριση καταστάσεων. Όταν είμαι υπό πίεση, δίνω πολλά περισσότερα ασχέτως αν κάνω παράπονα στη γυναίκα μου για αυτό…».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση