Ο ξυλοδαρμός έφερε την … αναβολή! (2014)

Σαν σήμερα στις 23/11/2014, ο ΠΑΟΚ επρόκειτο να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης σε παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της περιόδου 2014-2015…

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του εκείνη τη σεζόν, έχοντας ως τότε μια καταπληκτική πορεία, πληροφορήθηκε λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή της αγωνιστικής πως τα παιχνίδια της αναβάλλονται, λόγω της επίθεσης που είχε δεχτεί ο διαιτητής Ζωγράφος, στις 14/11/2014, από … άγνωστους!

Ο εν λόγω ρέφερι είχε δεχτεί επίθεση και χτύπημα στο κεφάλι με ρόπαλο στην περιοχή του Κολωνού και μεταφέρθηκε με διάσειση στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμό”, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος!

Τις επόμενες μέρες ακολούθησε η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Το ΔΣ της ΕΠΟ σε σημερινή, έκτακτη, συνεδρίασή του αποφάσισε, ομόφωνα, μετά από πρόταση του Προέδρου κ. Σαρρή και με αφορμή τη δολοφονική επίθεση εναντίον του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χριστόφορου Ζωγράφου, τα εξής.

1.Να μην ορίζει από τη Δευτέρα 17/11/2014 διαιτητές για όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

2. Στην ίδια κατεύθυνση, η ΕΠΟ θα αναμένει και τις αποφάσεις των Προέδρων και ιδιοκτητών των ΠΑΕ των δύο Επαγγελματικών Λιγκών”.

Το παιχνίδι στην Τρίπολη έγινε τελικά στις 10/1/2015, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 3-0, όπως μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση